Τρίτη, 23 Ιουλίου


Ένας 20χρονος νεκρός και τρεις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά  είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην στροφή του Ξενοδοχείου Νατάσα λίγο πριν την είσοδο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα όχημα με τέσσερις επιβαίνοντες , εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου και να χτυπήσει επάνω σε πινακίδα πρατηρίου καυσίμων. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες του οχήματος ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιούνταν με δυσκολία.

Ανανέωση: Στο αλκοόλ οφείλεται σύμφωνα με τον γιατρό Φώτη Κωδωνά το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη εχθές τα μεσάνυχτα λίγα μέτρα από την είσοδο της πόλης και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 20χρονος Ξανθιώτης συνεπιβάτης του οχήματος και να τραυματισθούν άλλοι τρεις εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Διαβάστε την ανάρτηση του γνωστού γιατρού του Νοσοκομείου μας που στην κυριολεξία σπάει κόκαλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει αποτελέσματα από την έρευνα που διεξάγεται για το τροχαίο ατύχημα και ίσως είναι αρκετά βιαστικό το να καταλήγει κάποιος ακόμη και αν είναι γιατρός σε συμπεράσματα.

Share.
Exit mobile version