Σάββατο, 25 Μαΐου

-Εξωστρέφεια και άνοιγμα προς την κοινωνία, το μήνυμα των εκλογών

Αναστάσιος Καραδέδος:

«Νέοι άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με διαφορετικό εύρος λόγου σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους, μεταφέροντας, παράλληλα, τις αγωνίες που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελούν συνδετικό κρίκο μεταξύ της χώρας μας και του εξωτερικού»

 

Γράφει η Ντιάνα Τσερβονίδου

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 14 Απριλίου, η εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, στο πλαίσιο ανάδειξης υποψηφίων για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Αναλυτικότερα, παλιά και νέα μέλη έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εσωτερικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας μετά την ολική επανεκκίνηση του κόμματος.

Όπως αναφέρει σχετικά ο κύριος Αναστάσιος Καραδέδος, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, «ομαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία της Κυριακής, με την προσέλευση παλιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή να είναι πραγματικά εντυπωσιακή…”.

 

 

 

 

 

Fonitisxanthis.gr
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Share.
Exit mobile version