Τετάρτη, 24 Απριλίου
  • Είπε πολλά ο Υπουργός Επικρατείας κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, όμως το κόστος επιβίωσης των Ελληνικών Νοικοκυριών δεν βλέπουμε να μειώνεται με τους ρυθμούς που αυξήθηκε

  • Γυαλιά καρφιά στον ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό «όπου φτώχεια και γκρίνια» να υπερτερεί των πάντων. Πολύς λόγος για το τίποτα αφού οι εσωκομματικές εκλογές επισκίασαν την παραγωγή πολιτικής στο Συνέδριο του κόμματος της Αντιπολίτευσης

  • Μαγευτικές οι εικόνες της Ξάνθης, που έδειξε την Κυριακή ο Τάσος Δούσης στην εκπομπή του, όμως δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την επιβεβαίωση των όσων μέχρι σήμερα έχουμε γράψει πολλές φορές, για τον φυσικό πλούτο και τις ομορφιές της Ξάνθης, που παραμένουν αναξιοποίητες

 


Είπε πολλά ο Υπουργός Επικρατείας κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, όμως το κόστος επιβίωσης των Ελληνικών Νοικοκυριών δεν βλέπουμε να μειώνεται με τους ρυθμούς που αυξήθηκε

Ευρισκόμενοι στην Ξάνθη το Σάββατο το απόγευμα, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, αναφέρθηκε τόσο στον νέο ποινικό κώδικα, όσο και στις κινητοποιήσεις των αγροτών καθώς και στους στόχους που έχει θέσει η Κυβέρνηση για να ολοκληρώσει σε βάθος τετραετίας, όπως η αύξηση των μισθών σε επίπεδα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το τελευταίο δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο και για αυτό στο σημερινό μας φύλλο έχουμε εκτενέστατη αναφορά με παράγοντες από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε να ξέρει και ο κόσμος το πόσο εφικτά είναι αυτά που ακούει.

Βέβαια εκείνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως ο Μάκης Βορίδης δεν είπε τίποτα περισσότερο από τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης προεκλογικά, όμως στην πραγματικότητα, ακόμη και αν αυτό είναι εφικτό ειδικά για υψηλούς μισθούς σε βάθος τετραετίας και σε επίπεδα ευρωπαϊκής ένωσης, οι Έλληνες μετά βίας θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους έξοδα μιας και οι τιμές στα αγαθά και στα προϊόντα που καθημερινά μπαίνουν στο σπίτι μας καλπάζουν χωρίς σταματημό. Τα νοικοκυριά των Ελλήνων αγκομαχούν μετά από μια 10ετια κρίσης, μετά τον Κορονοϊό, ήρθε και η ακρίβεια να βάλει το λιθαράκι της στην οικονομική αφαίμαξη όλων μας.

Fonitisxanthis.gr


Γυαλιά καρφιά στον ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό «όπου φτώχεια και γκρίνια» να υπερτερεί των πάντων. Πολύς λόγος για το τίποτα αφού οι εσωκομματικές εκλογές επισκίασαν την παραγωγή πολιτικής στο Συνέδριο του κόμματος της Αντιπολίτευσης

Όλγα αν δεν είσαι εσύ υποψήφια δεν έχω λόγο να πάω σε Εκλογές. Αντίπαλο ήθελες και αντίπαλο έχεις και διάφορα άλλα τέτοια καλούδια, κάλυψαν την ειδησιογραφία γύρω από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή.

Η κόντρα Κασσελάκη, Γεροβασίλη είχε και άρωμα talk show αφού τα δύο στελέχη αντάλλασσαν διαξιφισμούς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να διακόπτει την Όλγα Γεροβασίλη κατά την ομιλία τους.

Βέβαια από πρώτο χέρι ξέρουμε πως αρκετοί από όσους παραβρέθηκαν μέσα στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου φώναζαν στον Αρχηγό του κόμματος να τελειώνει με όλους όσους δημιουργούν προβλήματα για να πάνε παρακάτω και να δουν το μέλλον της παράταξης, μιας και η μέχρι τώρα κατάσταση, δεν ωφελεί ούτε στο κομμάτι των ευρωεκλογών που πλησιάζουν, ούτε όμως και στον Αντιπολιτευτικό ρόλο του κόμματος.

Το ποιος κέρδισε αυτή τη μάχη των εντυπώσεων νομίζουμε πως είναι ευδιάκριτο, μιας και οι περισσότεροι δείχνουν νικητή τον Κασσελάκη, όμως το τι αυτό θα φέρει στην πορεία, σίγουρα δεν είναι προβλέψιμο, μιας και όπως διαφάνηκε, ο μεγάλος χαμένος από όλη την υπόθεση είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Fonitisxanthis.gr


Μαγευτικές οι εικόνες της Ξάνθης, που έδειξε την Κυριακή ο Τάσος Δούσης στην εκπομπή του, όμως δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την επιβεβαίωση των όσων μέχρι σήμερα έχουμε γράψει πολλές φορές, για τον φυσικό πλούτο και τις ομορφιές της Ξάνθης, που παραμένουν αναξιοποίητες

Όχι δεν θα δώσω τα εύσημα ούτε θα βγω με τυμπανοκρουσίες να ευχαριστώ έναν άνθρωπο ο οποίος επέλεξε να προβάλει την Ξάνθη, κάνοντας τη δουλειά του και παρουσιάζοντας τις ομορφιές της περιοχής μας. Θα πω ένα μπράβο σε έναν απλό άνθρωπο ο οποίος έπραξε τα αυτονόητα και όλα αυτά τα οποία δεν έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί από αυτούς που κατείχαν θέσεις και αξιώματα.

Πραγματικά οι εικόνες που παρουσίασε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Τάσος Δούσης την Κυριακή από την Ξάνθη, δεν είναι τίποτε περισσότερο από την επιβεβαίωση όλων όσων γράφουμε όλα αυτά τα χρόνια για τον φυσικό πλούτο και τις ομορφιές που διαθέτει η Ξάνθη και που δυστυχώς εξαιτίας λάθος ανθρώπων δεν έχουν αξιοποιηθεί και αναδειχθεί στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Χιλιάδες επίσης είναι οι Ξανθιώτες οι οποίοι μέχρι σήμερα από το διαδίκτυο έχουν κάνει γνωστές τις ομορφιές της Ξάνθης σε όλον τον κόσμο, με απείρου κάλλους φωτογραφίες που πραγματικά θα μπορούσαν να αποσπάσουν διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς.

Η Ξάνθη είναι πραγματικά ως περιοχή μία από τις όμορφες στη χώρα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο στην Ελλάδα, όμως όταν βλέπεις άλλες περιοχές να καταφέρνουν και να περνούν τα σκουπίδια ως θησαυρό τη στιγμή που η Ξάνθη δεν έχει αναδείξει τους θησαυρούς της όπως πρέπει τότε σε πιάνει το παράπονο.

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τα Στενά του Νέστου στην Γαλάνη υπήρχαν σε μια πιο κεντρικοευρωπαϊκή χώρα και το τι ανάπτυξη θα γνώριζαν τη στιγμή που στην Ελλάδα παραμένουν αναξιοποίητα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν εδώ και χρόνια συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Αν μιλήσουμε δε και για την περιοχή του Λειβαδίτη, τότε εκεί πραγματικά «το χάσαμε το κορμί πατριώτη…».

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version