Σάββατο, 25 Μαΐου
  • Τελικά ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους στο πρόσωπό μου. Να έρχεσαι μέσα στην έδρα μου, να σε βλέπω και να τρέχεις να μεταφέρεις τα μαντάτα προκειμένου να μην προλάβω να τα δημοσιοποιήσω εγώ…

  • Καθημερινό σχεδόν φαινόμενο, το να συμπεριλαμβάνεται στην ειδησεογραφία το θέμα της βίας στα σχολεία. Αλήθεια, εμείς τα γράφαμε πριν χρόνια, οι αρμόδιοι τι έκαναν για να μη φθάσουμε εδώ;;;

  • Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν για τις επόμενες κινήσεις τους, ο καιρός στην Ξάνθη τους έκανε το χατίρι, με την πολυπόθητη βροχή να κάνει την εμφάνισή της… Μελανό σημείο η χαλαζόπτωση, που σε κάποιες περιοχές ήταν έντονη

 


Τελικά ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους στο πρόσωπό μου. Να έρχεσαι μέσα στην έδρα μου, να σε βλέπω και να τρέχεις να μεταφέρεις τα μαντάτα προκειμένου να μην προλάβω να τα δημοσιοποιήσω εγώ…

  Τρέχουν και δεν φθάνουν ορισμένοι πίσω από την πλάτη μου, προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση στα «αφεντικά» τους, όμως πάντα έρχονται τελευταίοι.

Αλήθεια, εκείνο που λένε ότι «τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, αλλά τους ρουφιάνους κανείς» δεν το έχετε ακούσει;;;

Μπορεί να φαίνονται λίγο ακαταλαβίστικα τα όσα σήμερα αναφέρω, όμως αν κανείς προσέξει την ειδησεογραφία των ημερών, πιστεύω θα καταλάβει πολλά.

Συναντήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, είτε φιλικές είτε πολιτικές, όμως εκείνο που σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δει, είναι το να κυκλοφορούν τα μαντάτα εντελώς διαστρεβλωμένα στη συνέχεια με μοναδικό γνώμονα να μην προλάβει κάποιος άλλος να δώσει, αλλά και να μην αντιληφθεί κανείς ποιος.

Θα μου πείτε πως κάποτε στους 10 οι 9 ήταν ρουφ και ο ένας μαθητευόμενος, όμως τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Όπως και να έχει, εκείνο που σημασία έχει, είναι το ότι ορισμένοι είναι εντελώς προβλέψιμοι και πρώτα θα βγει η ψυχή τους και μετά το χούι τους.

Κατά τα άλλα όλα καλά, όλα ανθηρά όπως έλεγαν και στις Ελληνικές Ταινίες.

Fonitisxanthis.gr


Καθημερινό σχεδόν φαινόμενο, το να συμπεριλαμβάνεται στην ειδησεογραφία το θέμα της βίας στα σχολεία. Αλήθεια, εμείς τα γράφαμε πριν χρόνια, οι αρμόδιοι τι έκαναν για να μη φθάσουμε εδώ;;;

  Είναι αλήθεια πως η κοινωνία μας, οδεύει εδώ και λίγα χρόνια σε άσχημα μονοπάτια, με αποτέλεσμα σε καθημερινό επίπεδο να ακούμε δυσάρεστες ειδήσεις.

Μια είδηση η οποία τείνει να γίνει ρουτίνα, μιας και σχεδόν καθημερινά απασχολεί το κομμάτι της ενημέρωσης, είναι η βία στα σχολεία και το γνωστό σε όλους μας Μπούλινγκ.

Εκείνο που μπορώ να αναφέρω είναι το ότι όλοι υπήρξαμε παιδιά και όλοι μαλώναμε στα παιδικά μας χρόνια. Παίζαμε ξύλο το λέγαμε τότε, όμως κανένας από εμάς, δεν είχε τότε τη διάθεση να φθάσει στα άκρα, όπως φθάνουν σήμερα οι νέοι.

Επίσης, αλήθεια είναι πως για το θέμα αυτό, υπάρχουν αναφορές μου εδώ και χρόνια όμως δεν είδα κανέναν από τους αρμόδιους να ενδιαφέρεται ή να λαμβάνει μέτρα.

Θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν, πως τα ΜΜΕ της Ξάνθης ασχολήθηκαν αρκετά με ένα τέτοιο θέμα που αφορούσε μαθητές στην Ξάνθη και από τότε, δεν είδαμε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει σε σχολεία της περιοχής μας ή ίσως να μην έλαβε έκταση έτσι ώστε να γίνει γνωστό.

Εκείνο που θα πρέπει άμεσα να γίνει, είναι το να προλαμβάνονται τα θέματα αυτά στο σπίτι και όχι να θεραπεύονται στο σχολείο, γιατί εκεί σίγουρα η μπάλα θα χαθεί εντελώς. Μάθετε στα παιδιά σας να αγαπάνε τον συνάνθρωπο. Να λύνουν τις διαφορές τους με τον λόγο και όχι με τα χέρια. Να μην ωθούν την κατάσταση στα άκρα και εκεί που δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, ας ζητούν τη συνδρομή σοφότερων και μεγαλύτερων ηλικιακά ανθρώπων, έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, γιατί δυστυχώς έτσι όπως πάει, η κοινωνία μας κινδυνεύει να ξεπεράσει σε κανόνες και την πιο άγρια ζούγκλα…

Fonitisxanthis.gr


Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν για τις επόμενες κινήσεις τους, ο καιρός στην Ξάνθη τους έκανε το χατίρι, με την πολυπόθητη βροχή να κάνει την εμφάνισή της… Μελανό σημείο η χαλαζόπτωση, που σε κάποιες περιοχές ήταν έντονη

Εχθές πραγματοποιήθηκε το αναμενόμενο και πολυπόθητο ραντεβού του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και για να ενημερωθούν για το ποιες θα είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Όπως όλη η Ελλάδα παρακολούθησε, μετά τη συνάντηση, τις δηλώσεις του εκπροσώπου των αγροτών, ο καπνός δεν ήταν και τόσο λευκός όσο θα ήθελαν, με αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος τόνισε, να ενημερωθούν σε όλη την Ελλάδα οι αγρότες και να συζητήσουν την εντατικοποίηση των κινητοποιήσεών τους, μιας και τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκαν στον βαθμό που ήθελαν.

Την ώρα λοιπόν που οι αγρότες συζητούσαν για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους, ο καιρός στην Ξάνθη είναι σύμμαχός τους, μιας και η πολυπόθητη βροχόπτωση έκανε την εμφάνισή της και μάλιστα με αρκετό όγκο νερού.

Μοναδικό μελανό σημείο η χαλαζόπτωση, που σε κάποιες περιοχές της Ξάνθης ήταν έντονη και δημιούργησε προβληματισμό.

Από την άλλη, εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση τη χώρα μας χειροτερεύει, σε θέματα οικονομίας νοικοκυριών, αφού οι αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο βρίσκονται σε αγώνα δρόμου και ρημάζουν στην κυριολεξία τις τσέπες μας.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version