Τετάρτη, 17 Απριλίου
  • Βάζουμε τέλος στην παραφιλολογία των άσχετων για τις τιμές στην ελεγχόμενη στάθμευση

  • Τον είχαν τελειωμένο τον Μπάμπη Ευστρατίου στις Δημοτικές Εκλογές και αυτός όχι μόνο εκλέχθηκε αλλά απολαμβάνει και αναγνώριση στο πρόσωπό του

  • Συνάντηση του Ξανθιώτη επιχειρηματία Χ. Σελίμ Κεχαγιά με Κυβερνητικό Κλιμάκιο στο Ντίσελντορφ Γερμανίας και με θέματα ατζέντας την ψήφο των αποδήμων στις Ευρωεκλογές, αλλά και όσα αφορούν τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί

 


Βάζουμε τέλος στην παραφιλολογία των άσχετων για τις τιμές στην ελεγχόμενη στάθμευση

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Ξάνθη και ο κάθε άσχετος πετάει και από μια χαζομάρα παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη και προσπαθεί να την κατευθύνει τεχνηέντως κατά την πλευρά που τον συμφέρει.

Σήμερα βάζουμε τέλος στην παραφιλολογία και δημοσιεύουμε τις τιμές που έχουν αποφασισθεί σε κάθε ζώνη προκειμένου ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια αλλά και να μην τρώει κουτόχορτο από τους κουτοπόνηρους του είδους που λένε τα πράγματα όπως θέλουν και όχι όπως είναι.

Α ζώνη: 2,50€ / ώρα

Β ζώνη: 0,75€ / ώρα

Γ ζώνη: 0,50€ / ώρα

Αξίζει να σημειωθεί πως το σκεπτικό για την επιβολή του τέλους στάθμευσης 2,50 ευρώ/ ώρα στην Α Ζώνη, (δηλαδή 28ης, Καραολή και Τσιμισκή), αναφέρει πως με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορεί κάποιος να αφήνει το όχημά του με τις ώρες και έτσι θα υπάρχει ελεύθερος χώρος για να βρίσκει κάποιος να παρκάρει.

Κλείνοντας και επειδή η παραφιλολογία έχει χτυπήσει κόκκινο, θα αναφέρουμε πως οι θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης είναι περίπου 600 και όχι 1000 όπως διαδίδουν κάποιοι.

Fonitisxanthis.gr


Τον είχαν τελειωμένο τον Μπάμπη Ευστρατίου στις Δημοτικές Εκλογές και αυτός όχι μόνο εκλέχθηκε αλλά απολαμβάνει και αναγνώριση στο πρόσωπό του

  Είναι αλήθεια πως ο Χαράλαμπος Ευστρατίου ή Μπάμπης αν προτιμάτε, είναι φίλος μου από τα εφηβικά μας χρόνια και παραμένει φίλος, μιας και αποδεικνύει καθημερινά πως είναι από τους ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευθείς, να συζητήσεις και να ζητήσεις βοήθεια έχοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του.

Στις Δημοτικές Εκλογές ο Μπάμπης Ευστρατίου κατήλθε με τον συνδυασμό του Στράτου Κοντού και ενώ κάποιοι τον είχαν τελειωμένο και αποτυχόντα, εκείνος όχι μόνο εκλέχθηκε αλλά απολαμβάνει και την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό του.

Πρόσφατο παράδειγμα η τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ξάνθης.

Τα λόγια σίγουρα είναι περιττά αυτές τις στιγμές, μιας και ωχριούν μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής και των πράξεων…

Μπάμπη συνέχισε όπως πορεύεσαι και ας κάνεις λάθη, γιατί τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα…

Fonitisxanthis.gr


Συνάντηση του Ξανθιώτη επιχειρηματία Χ. Σελίμ Κεχαγιά με Κυβερνητικό Κλιμάκιο στο Ντίσελντορφ Γερμανίας και με θέματα ατζέντας την ψήφο των αποδήμων στις Ευρωεκλογές, αλλά και όσα αφορούν τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί

  Αεικίνητος ο Ξανθιώτης Επιχειρηματίας Χουσεΐν Σελίμ Κεχαγιά, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ναυπηγοεπισκευαστικής στην Γερμανία, καθώς δεν απέχει από καμία εκδήλωση που αφορά τη χώρα μας.

Πρόσφατα είχε συνάντηση με Κυβερνητικό Κλιμάκιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και παρακολούθησε τη συζήτηση – ενημέρωση που είχε ως θέμα την ψήφο των αποδήμων στις Ευρωεκλογές.

Ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας συναντήθηκε και με τον Θεόδωρο Λιβάνιο, στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, και είχε την ευκαιρία να αναπτύξει θέματα που αφορούν την Ελληνική Επιχειρηματικότητα στη Γερμανία καθώς και τα όσα οι επιχειρηματίες εκεί αντιμετωπίζουν.

Η συζήτηση είχε καθαρά πολιτικό χαρακτήρα με φόντο τις Ευρωεκλογές και το πώς αυτές θα διεξαχθούν με την ψήφο των Ελλήνων που ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί για ακόμη μια φορά πως, ο Χουσεΐν Σελίμ Κεχαγιά, κατάγεται από το χωριό Διάσπαρτο του Δήμου Μύκης και αποτελεί έναν από τους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό με συνεχόμενη ανοδική πορεία.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version