Τρίτη, 23 Ιουλίου

Στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα έχουν και φέτος την ευκαιρία οι  Ξανθιώτες να αποχαιρετήσουν το 2023 και να υποδεχτούν το 2024, εν μέσω πυροτεχνημάτων,  μουσικής και να ευχηθούν για το νέο χρόνο με ζεστό κρασί που θα προσφέρει ο δήμος Ξάνθης.

Μέσα στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πλατείας όπου δεσπόζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η «Ευχούπολη» όσοι μικροί και μεγάλοι προσέλθουν  θα βιώσουν μια ξεχωριστή πρωτοχρονιά, όπως υπόσχεται ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης κ. Ηλίας Ασκαρίδης και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση να δώσουν ραντεβού στις 31 Δεκεμβρίου στις 11:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος της πόλης Εμ. Τσέπελης, θα ευχηθεί σε όλους για το νέο έτος, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του θα πραγματοποιηθεί με ένα σόου πυροτεχνημάτων και άφθονης μουσικής.

Καθημερινά στην Ευχούπολη πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τα παιδιά και όχι μόνο…

Εργαστήρια ξωτικών
  Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά θα βρίσκονται στην «Ευχούπολη» και θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τους… ξυπνήσουν για να παίξουν μαζί τους. Τα παιδιά θα γευτούν μια δόση από την μαγεία των Χριστουγέννων αφού θα κάνουν face painting, θα μάθουν να μπαλονοκατασκευάζουν, θα φωτογραφηθούν δίπλα σε γνωστές φιγούρες.

Ώρες λειτουργίας από 23.12 έως και 05.01 πρωί 11:00 με 14:00 και απόγευμα 16:30 έως 20:30

Σπιτάκι του Αϊ Βασίλη
  Στο σπίτι του αγαπημένου Αϊ Βασίλη τα παιδιά θα πάρουν το γλύκισμα τους, θα φωτογραφηθούν μαζί του και θα «οδηγήσουν» το έλκηθρό του.

Share.
Exit mobile version