Τρίτη, 23 Ιουλίου
  • Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός, όμως για ακόμη μία φορά οι γνωστοί που επιχειρούν να το παίξουν παράγοντες στην Ξάνθη, προσπαθούν να τον επισκιάσουν

  • Ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε εν μέσω κακοκαιρίας στο Δημαρχείο Τοπείρου, με τον Θωμά Μίχογλου να αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στο πολιτικό παιχνίδι της περιοχής

  • Χαράς ευαγγέλια και απόλυτη ευτυχία για τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ και πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξάνθης Παναγιώτη Ταρενίδη, έφερε η ορκωμοσία του γιου του ως Δημοτικού Συμβούλου

  • Τροχαίο υλικών ζημιών εχθές το μεσημέρι στη Διομήδεια


Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός, όμως για ακόμη μία φορά οι γνωστοί που επιχειρούν να το παίξουν παράγοντες στην Ξάνθη, προσπαθούν να τον επισκιάσουν

Μέρες γιορτινές διανύουμε όμως ενώ θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την πολιτική επικαιρότητα της περιοχής μας σε εορταστικό κλίμα, λόγω ορκωμοσιών, είμαστε αναγκασμένοι να στηλιτεύσουμε για ακόμη μία φορά τα παιχνίδια που επιχειρούν ορισμένοι να παίξουν θέλοντας να εμφανιστούν ως παράγοντες της πολιτικής ζωής και όχι μόνο, αυτού του τόπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο κατάμεστο από κόσμο παλιό Δημαρχείο του Δήμου Ξάνθης, πραγματοπο0ιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Στράτου Κοντού, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων που θα έχουν την τύχη αυτής της πόλης στα χέρια τους για τα επόμενα πέντε χρόνια Θεού θέλοντος.

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία, δυστυχώς και πάλι διαπιστώνουμε ότι κύκλοι, τόσο στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης όσο και κύκλους φορέων της Ξάνθης, επιχειρούν να γίνουν δημαρχότεροι του νέου Δημάρχου, θεωρώντας ότι και για να αναπνεύσει θα πρέπει να πάρει την άδειά τους.

Τα κόλπα αυτά είναι γνωστά και σίγουρα ο Στράτος Κοντός ως νέος άνθρωπος τα εντοπίζει και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο με τον οποίο θα τα αντιμετωπίσει προκειμένου να ξεκινήσει αλλά και να πορευθεί στην πενταετία της θητείας του, που ξεκινάει από την 1η του νέου έτους.

Δυστυχώς για κάποιους οι τακτικές των παρελθόντων ετών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, μιας και σε καθημερινό επίπεδο λιγοστεύουν ακόμη και οι λιγοστοί που τους δίνουν σημασία.

Fonitisxanthis.gr


Ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε εν μέσω κακοκαιρίας στο Δημαρχείο Τοπείρου, με τον Θωμά Μίχογλου να αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στο πολιτικό παιχνίδι της περιοχής

Ενώ πριν λίγο καιρό κάποιοι ανέφεραν πως ο Θωμάς Μίχογλου δεν θα μπορούσε να είναι ούτε υποψήφιος και μάλιστα φρόντιζαν τεχνηέντως αυτό να διαρρεύσει στην κοινωνία της Ξάνθης, στην πραγματικότητα οι εξελίξεις είναι εντελώς διαφορετικές, καθώς ο Θωμάς Μίχογλου και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος στον Τόπειρο, αλλά και ορκίστηκε εν μέσω κακοκαιρίας, αναλαμβάνοντας τυπικά ξανά τα καθήκοντα του Δημάρχου, από 1/1/2024.

Ο ίδιος, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες που πέρασε σε αυτήν του τη θητεία, δείχνει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος για ν’ ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του μέλλοντος αποδεικνύοντας προς όλους ότι όταν έλεγε πως αγαπάει και ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτόν τον τόπο, την χρονική περίοδο που όλοι ήταν απέναντί του και του στερούσαν την εκλογή, το εννοούσε και δεν αστειευόταν.

Σίγουρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του δεν άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να λύσει με ένα μαγικό ραβδάκι όλα τα προβλήματα του Δήμου, όμως προσπάθησε και δούλεψε για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συνδημοτών και στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθεί σε αυτήν, τη νέα θητεία, που ξεκινά με την ανατολή της πρώτης ημέρας του καινούριου έτους που θα υποδεχθούμε σε λίγες ημέρες.

Fonitisxanthis.gr


Χαράς ευαγγέλια και απόλυτη ευτυχία για τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ και πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξάνθης Παναγιώτη Ταρενίδη, έφερε η ορκωμοσία του γιου του ως Δημοτικού Συμβούλου

Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να χαρακτηριστεί και «βετεράνος» της τοπικής αυτοδιοίκησης μιας και θήτευσε στα θρανία της, τόσο ως νομαρχιακός σύμβουλος, αντινομάρχης όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ξάνθης.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο ίδιος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μιας και έβλεπε να δικαιώνεται με την ορκωμοσία του γιου του Τάσου ως Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης, για τον αγώνα που έκανε προεκλογικά για να βοηθήσει το παιδί του. Πέραν αυτού, για τον Παναγιώτη Ταρενίδη η ορκωμοσία της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξάνθης τη Δευτέρα το απόγευμα αποτελούσε ακόμη μία δικαίωση, γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε πως ο ίδιος συμμετείχε στον συνδυασμό του Μπάμπη Δημαρχόπουλου όταν είχαν χάσει τις εκλογές από τον Μανώλη Τσέπελη και έτσι ίσως μπορούμε να θεωρήσουμε ότι με τον Στράτο Κοντό να επικρατεί του νυν Δημάρχου Ξάνθης στις τελευταίες εκλογές, ο Παναγιώτης Ταρενίδης πήρε τη ρεβάνς.

Fonitisxanthis.gr


Τροχαίο υλικών ζημιών εχθές το μεσημέρι στη Διομήδεια

Σε άμορφες μάζες σιδερικών μετατράπηκαν εχθές το μεσημέρι δύο οχήματα, τα οποία συγκρούστηκαν στη διασταύρωση της Διομήδειας με Λεύκη. Ευτυχώς από τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός και έτσι μπορούμε να μιλάμε για τροχαίο υλικών ζημιών και μόνο.

Με την ευκαιρία, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συντοπίτες μας, για αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να χειρίζονται τα οχήματα που οδηγούν με τον δέοντα σεβασμό.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version