Τρίτη, 23 Ιουλίου

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Παραρτήματος κατά το έτος 2023, καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2024

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και από 18:00-21:00 η 10η Ετησία Συγκέντρωση των μελών του Παραρτήματος Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Κατά την συγκέντρωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Παραρτήματος κατά το έτος 2023, καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2024.

Προβλήθηκε σύντομο βίντεο από το Προσκυνηματικό ταξίδι του Παραρτήματος στη Βόρειο Ήπειρο, 14-18 Οκτωβρίου 2023 και έγινε παρουσίαση του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2024».

Στο δεύτερο μέρος της συγκέντρωσης ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανχης ε.α. Χρηστίδης Χρήστος οι οποίοι ήρθαν από την Αθήνα για να παραστούν στην συγκέντρωση, ενημέρωσαν τα μέλη του Παραρτήματος για τρέχοντα θέματα που αφορούν τους αποστράτους αξιωματικούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, ο στρατηγός Διοικητής του Δ΄ΣΣ Αντγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης και Αβδήρων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, η Διευθύντρια του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων, Πρόεδροι και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων γειτονικών Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ, Πρόεδροι και μέλη των Αναδόχων των Εκκλησιών στα Πομακοχώρια Συλλόγων, καθώς και πολλά μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης.

Νωρίτερα στα Γραφεία του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Προέδρων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων των Παραρτημάτων Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου της ΕΑΑΣ με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΣ για ενημέρωση, λήψη οδηγιών και ανταλλαγή απόψεων.

Share.
Exit mobile version