Τρίτη, 23 Ιουλίου

Η περιπέτεια του Θεμιστοκλή Φρύδα, 28 ετών έληξε σήμερα, 15/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι στις 14/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 15/12/23, ο Θεμιστοκλής Φρύδας επικοινώνησε με τους οικείους του ότι βρίσκεται στην Χρυσούπολης Καβάλας και ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Tο Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Περικλή Φρύδα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» e mail: 1017@hamogelo.gr https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/

Share.
Exit mobile version