Τρίτη, 23 Ιουλίου


Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρωθυπουργός

Για πρώτη φορά η τεχνητή νοημοσύνη αξιοποιείται στο ελληνικό Δημόσιο! Το mAIgov διευκολύνει τους επισκέπτες του https://www.gov.gr/ να βρουν εύκολα την υπηρεσία που αναζητούν και να πάρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Απλά, έξυπνα, κατανοητά! Ο νέος ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες του gov.gr και συμβάλλει στον ευρύτερο εκσυγχρονισμό του κρατικού μηχανισμού, ειδικά στο σκέλος της αλληλεπίδρασης με τους πολίτες για την απλοποίηση της καθημερινότητάς τους.

 

 

 

 

 


Στέλιος Μωραΐτης

Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης

Όλα δείχνουν ότι η πόλη μας στις γιορτές θα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ευχαριστώ όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου μας, και στόλισαν την αγορά μας πολύ όμορφα!!!!!!

Σε αυτές τις γιορτές η πόλη μας όλα δείχνουν ότι θα είναι μέσα στους πρώτους προορισμούς!!!! Ήδη άρχισαν τα τηλεφωνήματα από όλη την βόρεια Ελλάδα που μας ρωτούν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!!!!

 

 


Δημόκριτος Κωνσταντάκος

Διοικητής Δ΄ Σώματος Στρατού

«Τύχη αγαθή με περιβάλλει καθόσον τυγχάνει να διοικώ έναν από τους ισχυρότερους χερσαίους μείζονες υπηρεσιακούς σχηματισμούς του Στρατού μας, την στιγμή που συμπληρώνει 110 έτη παρουσίας στα δρώμενα της πατρίδος αποτελώντας τον ισχυρό βραχίονα χερσαίας ισχύος στα ανατολικά της σύνορα. Η σημερινή ξεχωριστή μέρα εορτής των 110 ετών του Σώματος Στρατού συνιστά και ημέρα μνήμης για τους πεσόντες των μονάδων και σχηματισμών του Σώματος Στρατού από ιδρύσεώς του το 1913. Υποκλίνομαι στις Πολεμικές Σημαίες του Σώματος Στρατού των Σχηματισμών και των Μονάδων του και κλίνω ευλαβικά το γόνυ σε κάθε έναν από τους 4803 πεσόντες του Σώματος Στρατού που θυσίασαν το πολυτιμότερο αγαθό τους προκειμένου να μεγαλώσουν την Ελλάδα και να την φτάσουν στα σημερινά, απαραβίαστα σύνορά της…».

 

 


Ειρήνη Παϊσιάδου

Πρόεδρος Παραγωγών

Λαϊκής Αγοράς

Για πρώτη φορά ο αγροτικός τομέας θα φορολογηθεί ανάλογα με τις πωλήσεις που κάνει. Αυτό προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που, μεταξύ άλλων, εισάγει τεκμαρτό εισόδημα για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

«Δεν πρέπει να φορολογούμαστε όπως οι έμποροι, γιατί δεν είμαστε έμποροι» «Μπορεί να βολεύει κάποιους αλλά όχι στο παζάρι. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης ηλικιωμένων που αποτελούν τους κατεξοχήν πελάτες μας. Δυστυχώς, επιτήδειοι υπάρχουν παντού. Δεν θα θέλαμε να ζήσουμε τέτοια φαινόμενα στο παζάρι της Ξάνθης».


Σταύρος Βλαχόπουλος

Ιδιοκτήτης-Εκδότης

της Ημερήσιας Εφημερίδας

«Φωνή της Ξάνθης»

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την καλύτερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του κέντρου της Ξάνθης όπου έχει επεκταθεί η «Ευχούπολη».

Παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, παρελαύνουν καθημερινά τις ώρες λειτουργίας της «Ευχούπολης», για να συμμετάσχουν στις δράσεις που έχει προγραμματίσει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και να φωτογραφίζουν, αποτυπώνοντας την στιγμή στην αιωνιότητα.

Από τις πρώτες ώρες που ανοίγει τις πύλες της, μαθητές σχολείων απολαμβάνουν στο θεατράκι της πλατείας παραστάσεις με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ενώ οι σύλλογοι ανοίγουν τα σπιτάκια τους και διοργανώνουν μπαζάρ των οποίων τα έσοδα διατίθενται για καλό σκοπό.

Μη χάνετε χρόνο και επισκεφθείτε την «Ευχούπολη» της Ξάνθης, καθώς και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Share.
Exit mobile version