Τρίτη, 23 Ιουλίου

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης επισκέφθηκε, το Σάββατο, 25/11/23 το Λύκειον των Ελληνίδων Δράμας στο πλαίσιο εκπαιδευτικών εκδρομών του με τις παιδικές του χορευτικές ομάδες, συνοδευόμενες από μέλη του Δ.Σ. και γονείς των παιδιών.

Σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα ξεναγήθηκαν από τις κύριες του Δ.Σ. της Ξάνθης, κ. Ελπίδα Ζαλιμίδου και Αριστέα Αλατά στο Εκθετήριο Ελληνικών Ενδυμασιών του ανωτέρω Σωματείου, έγινε αναφορά στην ιστορία του κτιρίου και στις δράσεις του και γεύτηκαν τα φημισμένα γλυκά της Ξάνθης.

Στη συνέχεια με αντίστοιχα χορευτικά παιδικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας κ. Μάγδας Καραγιαννίδου χόρεψαν χορούς Θράκης.

Όμορφες στιγμές ανάμεσα στα αδελφά Λύκεια και στους χορευτές τους που ενισχύουν τους δεσμούς και δημιουργούν προϋποθέσεις συνεργασίας.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά το Λύκειον των Ελληνίδων Δράμας για την επίσκεψη του, το Δ.Σ. και την Πρόεδρο του κ. Άννα Ντινάκη για αυτή την πρωτοβουλία, υποσχόμενο σύντομα να την ανταποδώσει.

Share.
Exit mobile version