Τρίτη, 23 Ιουλίου

Κάλεσμα σε κυνηγητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο κυνήγι του αγριόχοιρου και είναι μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για την προμήθεια των γιλέκων έως και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Νέστου-Βιστωνίδας-Ροδόπης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο Παρανέστι με θέμα: ‘’Δράσεις για την διαχείριση του λύκου στη ΝΔ ΕΠ Νέστου-Βιστωνίδας-Ροδόπης’’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι κυνηγετικών συλλόγων όμορων νομών, εκπρόσωποι Δασαρχείων, επιστημονικοί συνεργάτες της ΣΤ΄ Κ.Ο.ΜΑ.Θ. και πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση- ενημέρωση από τους εκπροσώπους της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Νέστου-Βιστωνίδας-Ροδόπης κ.κ. Γρηγοριάδου Ελπίδα Βιολόγος και Ηλιόπουλο Γεώργιο Βιολόγος, για την παρουσία του λύκου στην περιοχή μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης παραχωρηθήκαν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, πέντε γιλέκα προστασίας σκύλων από επιθέσεις λύκων, σε πρώτη φάση και αναμένουμε περισσότερα στο μέλλον.

Καλούμε λοιπόν τους αρχηγούς των κυνηγετικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο κυνήγι του αγριόχοιρου και είναι μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, να δηλώσουν στα γραφεία του Συλλόγου 2541022846, την συμμετοχή τους για την προμήθεια των γιλέκων έως και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Επειδή οι παρέες είναι πολύ περισσότερες από πέντε θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία του Συλλόγου παρουσία των αρχηγών.

Όταν προμηθευτούμε περισσότερα γιλέκα θα ξαναγίνει η ίδια διαδικασία.

 

ΤΟ Δ/Σ

Share.
Exit mobile version