Τρίτη, 23 Ιουλίου
  • Σσσσσσσς μη μιλάτε για Τουρισμό, η Ξάνθη κοιμάται εδώ και χρόνια, αφού ανέχεται έλλειψη ανάπτυξης του Λιμανιού στο Πόρτο Λάγος, αφού ανέχεται υποβάθμιση του Δασικού Χωριού, αφού ανέχεται την έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης

  • Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας και οι Μελισσόπουλος, Δημαρχόπουλος εμφανίσθηκαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, νομίζοντας μάλλον πως κέρδισαν τις εκλογές. Πάγωσαν όταν άκουσαν τον Μ. Τσέπελη να τους λέει πως θα είναι στην Αντιπολίτευση με ρόλο εποικοδομητικό και όχι σαν αυτούς

  • Την παραμονή του Κέντρου Πολιτισμού ως υφιστάμενο Νομικό Πρόσωπο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

 


Σσσσσσσς μη μιλάτε για Τουρισμό, η Ξάνθη κοιμάται εδώ και χρόνια, αφού ανέχεται έλλειψη ανάπτυξης του Λιμανιού στο Πόρτο Λάγος, αφού ανέχεται υποβάθμιση του Δασικού Χωριού, αφού ανέχεται την έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης

  Όταν ολόκληρη η Ξάνθη κοιμάται εδώ και χρόνια, τότε δεν θα πρέπει να μιλάμε για Τουρισμό. Όταν είμαστε η μοναδική περιοχή στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που έχει Λιμάνι (εθνικής σημασίας αν θυμάμαι το λέγανε) και δεν έχει καμία σύνδεση με Τουριστικούς προορισμούς τότε τι να περιμένουμε;;; Όταν έχει ένα Δασικό Χωριό που πραγματικά θα έπρεπε να αποτελεί την Αιχμή του Δόρατος για τον Τουρισμό, αλλά μένει αναξιοποίητο, όταν ανεχόμαστε την έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης εδώ και χρόνια, τότε σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου.

Η αλήθεια είναι πως «ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη» και αυτό το έχουμε βιώσει όλα αυτά τα χρόνια, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε τη μιζέρια και να δούμε συλλογικά κάποια πράγματα.

Όχι, ο Βόλος, τα Τρίκαλα και όποια άλλη περιοχή που κερδίζει τα μέγιστα από τον Τουρισμό δεν το οφείλουν μόνο στις προσπάθειες ενός ανθρώπου ή φορέα, αλλά σε συλλογική προσπάθεια όλων των άμεσα εμπλεκομένων, οι οποίοι έχουν, είχαν και θα έχουν την στήριξη του κόσμου. Του κόσμου που έχει μάθει να ζει μακριά από τη μιζέρια, μια μιζέρια που δυστυχώς κάποιοι εδραίωσαν για τα καλά στην Ξάνθη.

Όταν αυτά τα απλά στάνταρ στρατηγικής, τα εμπεδώσουμε ως Ξάνθη και ως Ξανθιώτες, τότε σίγουρα θα μπορούμε να προσβλέπουμε στον Τουρισμό…

Fonitisxanthis.gr


Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας και οι Μελισσόπουλος, Δημαρχόπουλος εμφανίσθηκαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, νομίζοντας μάλλον πως κέρδισαν τις εκλογές. Πάγωσαν όταν άκουσαν τον Μ. Τσέπελη να τους λέει πως θα είναι στην Αντιπολίτευση με ρόλο εποικοδομητικό και όχι σαν αυτούς

  Τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και όσοι παραβρέθηκαν εκεί, διαπίστωσαν πως τόσο ο Σάββας όσο και ο Μπάμπης, παρουσιάστηκαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, μάλλον γιατί στον δικό τους κόσμο πιστεύουν πως κέρδισαν αυτοί στις εκλογές, άσχετα αν από μόνοι τους, ούτε την σκιά του Μανώλη Τσέπελη δε θα προλάβαιναν να δούνε.

Εκεί όμως που πάγωσαν μιας και δεν το περίμεναν, ήταν όταν άκουσαν από τον Μανώλη Τσέπελη πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα παραβρίσκονται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, με καθαρά εποικοδομητικό ρόλο και όχι σαν τις παράταξης των δύο.

Αυτό βέβαια μένει να το δούμε και στην πράξη, μιας και είναι αρκετά δύσκολο να βγαίνεις από τον ρόλο της εξουσίας και να παραβρίσκεσαι στον ρόλο της αντιπολίτευσης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Fonitisxanthis.gr


Την παραμονή του Κέντρου Πολιτισμού ως υφιστάμενο Νομικό Πρόσωπο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

  Όπως είχε γίνει γνωστό, τα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων θα καταργούνταν και θα περνούσαν σε Αντιδημαρχίες υφιστάμενες και μη, εφόσον τα χρήματα που διαχειρίζονταν ξεπερνούσαν ένα ποσό.

Σε αυτήν τη νέα τάξη αν θέλετε πραγμάτων, υπήρχε και ένα παραθυράκι που έδινε τη δυνατότητα στους Δήμους, να επιλέξουν, εφόσον υπήρχαν οι προϋποθέσεις, να διατηρεί ένα νομικό πρόσωπο με την υφιστάμενη μορφή του, κάτι που για τον Δήμο Ξάνθης αποφασίσθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα το απόγευμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη συνεδρίαση προχθές, ο Δήμος Ξάνθης θα διατηρήσει με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Νομικό Πρόσωπο Κέντρο Πολιτισμού το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελεί και τον πυλώνα της επόμενης Δημοτικής Αρχής για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων – θεσμών που μέχρι σήμερα προγραμμάτιζε και υλοποιούσε.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version