Τρίτη, 23 Ιουλίου
  • Στην παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ομιλητής ήταν και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παραβρέθηκε ο Κώστας Ζαγναφέρης

  • Είναι κρίμα να χάνονται ζωές έτσι άδικα… Λίγη παραπάνω προσοχή κατά την ώρα της εργασίας μας, όλοι πρέπει να τη δείχνουμε

  • Πυρ και μανία μαθαίνω πως είναι ο Χρήστος Μέτιος με τον Δ. Γαλανόπουλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την δημοσιότητα που πήρε το θέμα με την ξεκάθαρη αρπαγή της έδρας στην Ξάνθη…

  • Το θράσος των ανηλίκων από το Δροσερό δεν έχει όρια… Τετάρτη βράδυ και αυτή τη φορά επιχείρησαν να κλέψουν καλώδια από το πάρκο στο Λιμνίο. Τράπηκαν σε φυγή κατά την άφιξη Αστυνομικών

 


Στην παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ομιλητής ήταν και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παραβρέθηκε ο Κώστας Ζαγναφέρης

  Πολύ σημαντικά ήταν τα όσα τόνισε κατά την παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη ως ομιλητής ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας μας Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις της Ελλάδας με τους γείτονες, αλλά και την προκλητικότητα των δεύτερων σε βάρος της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Ξάνθη την παρουσίαση του βιβλίου αλλά και τα όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε ο Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για τον λόγο αυτόν.

Fonitisxanthis.gr


Είναι κρίμα να χάνονται ζωές έτσι άδικα… Λίγη παραπάνω προσοχή κατά την ώρα της εργασίας μας, όλοι πρέπει να τη δείχνουμε

  Συγκλονισμένη είναι η Ξάνθη από τον άδικο χαμό του Ξανθιώτη επαγγελματία, ο οποίος καταπλακώθηκε από το φορτηγό του την ώρα που σήκωνε έναν κορμό δέντρου.

Είναι σίγουρο πως με περισσότερη προσοχή, ο συνάνθρωπός μας τώρα θα έχει γλιτώσει τη ζωή του και δεν θα είχε βυθίσει σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και την Ξάνθη, μιας και ήταν αγαπητός στην κοινωνία μας.

Είναι κρίμα να φεύγεις για τη δουλειά σου και να μην επιστρέφεις και αυτό αφορά όλους μας.

Θεωρώ πως πρέπει να εμπεδώσουμε πως με περισσότερη προσοχή στη δουλειά μας, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι αρκεί να μην επιτρέψουμε στη ρουτίνα να μας παρασύρει οδηγώντας μας να λειτουργούμε με παρορμητισμό.

Θα ήθελα να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του άτυχου 64χρονου, ευχόμενος ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των συγγενών του.

Fonitisxanthis.gr


Πυρ και μανία μαθαίνω πως είναι ο Χρήστος Μέτιος με τον Δ. Γαλανόπουλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την δημοσιότητα που πήρε το θέμα με την ξεκάθαρη αρπαγή της έδρας στην Ξάνθη…

  Μου το μετέφεραν και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, μιας και από αρκετές πλευρές άκουσα το ίδιο πράγμα και μάλιστα από σοβαρούς συνανθρώπους μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κυκλοφορούν εδώ και λίγες ημέρες, ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος είναι πυρ και μανία με τον Δ. Γαλανόπουλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη δημοσιότητα και τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα με την αρπαγή της έδρας στην Ξάνθη από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός εκλόγιμης θέσης ο ψηφισμένος από τον Ξανθιώτικο λαό Δ. Γαλανόπουλος.

Για ακόμη μια φορά ο Χ. Μέτιος βλέπει το δέντρο χάνοντας το δάσος και επιρρίπτει τις δικές του ευθύνες σε άλλους, αφού ακόμη και τώρα δεν αναγνωρίζει πως ο ίδιος του με το να καταθέσει στο Πρωτοδικείο έγγραφο που γνωστοποιεί πως επιλέγει έδρα στην Ξάνθη έφερε τα πάνω κάτω, δημιουργώντας δυσαρέσκεια στον κόσμο, ο οποίος ψήφισε τον Δ. Γαλανόπουλο και κατ’ επέκταση τον Χ. Μέτιο.

Τώρα από εκεί και μετά, το γιατί ο Περιφερειάρχης επέλεξε έδρα στην Ξάνθη πετώντας εκτός τον Δ. Γαλανόπουλο σίγουρα το ξέρει ο ίδιος, όπως επίσης και το τι θα έκανε, αν ο μέχρι πριν καιρό θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, ερχόταν δεύτερος σε ψήφους με τη Σοφία Ψωμά να τον ακολουθεί τρίτη.

Fonitisxanthis.gr


Το θράσος των ανηλίκων από το Δροσερό δεν έχει όρια… Τετάρτη βράδυ και αυτή τη φορά επιχείρησαν να κλέψουν καλώδια από το πάρκο στο Λιμνίο. Τράπηκαν σε φυγή κατά την άφιξη Αστυνομικών

  Δυστυχώς η κατάσταση με τους ανήλικους από το Δροσερό δεν έχει όρια, μιας και μετά τα όσα κατά καιρούς έχουν κάνει σε περιουσίες των Ξανθιωτών, αλλά και σε δημόσια περιουσία, αυτή τη φορά έβαλαν στόχο να κλέψουν το βράδυ της Τετάρτης καλώδια από το Πάρκο στο Λιμνίο. Για κακή τους τύχη βέβαια, ένας συμπολίτης μας τους αντιλήφθηκε και κάλεσε την αστυνομία όμως κατά την άφιξη των Αστυνομικών, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίσθηκαν μέσα στο σκοτάδι, αφήνοντας ανοιχτά τα καπάκια από τα φρεάτια του φωτισμού και κομμένα καλώδια πίσω τους.

Το θέμα με την κατάσταση αυτή έχει ξεπεράσει κάθε όριο και σίγουρα θα πρέπει όλοι οι φορείς της Ξάνθης να ζητήσουν την παρέμβαση της Κυβέρνησης έτσι ώστε να δοθεί μια και καλή λύση σε κάτι που αποτελεί απόστημα για την πόλη μας.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version