Παρασκευή, 1 Μαρτίου


Μετά την δημόσια πρόσκληση του Στράτου Κοντού για δημόσια συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων Ξάνθης (debate) και τις τοποθετήσεις επί του θέματος από Δημαρχόπουλο, Μελισσόπουλο , φαίνεται πως ήρθε η στιγμή π Μανώλης Τσέπελης να περάσει στην αντεπίθεση αποστέλλοντας δημόσια προς τα ΜΜΕ την δίκη του θέση και άποψη.
Ξάνθη, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Σε συνέχεια των όσων έχουν ειπωθεί περί της διεξαγωγής μιας οργανωμένης προεκλογικής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Ξάνθης, σας επαναλαμβάνουμε τη θέσημας, την οποία έχουμε εκφράσει δημοσίως ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση αρκεί αυτή να διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες που διέπουν τηθεσμική διαδικασία.

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι στόχος της συγκεκριμένης «πρωτοβουλίας» ήταν η επικοινωνιακή εκμετάλλευσή της, για προφανείς λόγους. Τούτο, φαίνεται και από το γεγονός ότι τίθενται εκ προοιμίου και οι όροι, σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της… όποιας ενέργειας.

Διαφεύγει σε κάποιους ότι μια δημοκρατική διαδικασία υποχρεώνει θεσμικούς (ακόμη και εν δυνάμει) φορείς να κάθονται σε ένα τραπέζι και μέσα από τον διάλογο να συναποφασίζουν.

Δεν πειράζει. Το υπενθυμίζουμε εμείς.

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής,καθώς ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την επέτειο από τη συμπλήρωση των 104ων ετών της Απελευθέρωσης της Ξάνθης, και ενώ το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας, είναι απολύτως πιεστικό καλώ όλους τους εκπροσώπους των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών της Ξάνθης να καταθέσουν την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν για να συναντηθούμε ώστε να συζητήσουμε για το debate που προτείνεται.

Με εκτίμηση

Μανώλης Τσέπελης

Share.
Exit mobile version