Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 η κ. Ράπτη Αγγελική, όπου συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις για την βελτίωση λειτουργικότητας του Παιδικού Σταθμού Τοξοτών, η δημιουργία χώρων άθλησης στους αύλειους χώρους του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Τοξοτών, η δημιουργία παιδικής χαράς στους οικισμούς Θαλασσιά και Αγ. Αθανάσιος, καθώς και όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας.

Η κ. Ράπτη ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν παρεμβάσεις ουσιαστικής σημασίας που αλλάζουν προς το καλύτερο την περιοχή μας και εξέφρασε την υποστήριξη της και την προθυμία της να συμβάλει σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη την κ. Ράπτη Αγγελική από τον οικισμό Θαλασσιά του Δήμου μας, η οποία θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Η κ. Ράπτη με την υποψηφιότητά της θέλει να συμμετάσχει ενεργά και δυναμικά στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας».

Share.
Exit mobile version