Παρασκευή, 1 Μαρτίου
  • ΣΟΚ… Άγνωστος-άγνωστοι επιχείρησε-επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε δέντρο στην «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»

  • Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο μετά τον κόμβο της Χρυσούπολης προς Καβάλα, στην Εγνατία Οδό


ΣΟΚ… Άγνωστος-άγνωστοι επιχείρησε-επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε δέντρο στην «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»

Μία είδηση η οποία θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς στην Ξάνθη, σας μεταφέρουμε έπειτα από εξακρίβωση και θέτουμε κάθε αρμόδιο προ των ευθυνών του.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες επιχείρησε-επιχείρησαν να βάλει – βάλουν φωτιά σε δέντρο που βρίσκεται στο μπαλκόνι του εστιατορίου «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής και έτσι γλιτώσαμε τα χειρότερα, μιας και η φωτιά θα μπορούσε να επεκταθεί στο δασάκι του Θερινού Δημοτικού Αμφιθεάτρου και η κατάσταση να ξεφύγει γρήγορα από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πυροσβεστική θα εξετάσει οτιδήποτε υλικό υπάρχει από κάμερες προκειμένου να ανευρεθεί ο δράστης ή οι δράστες και να οδηγηθεί – οδηγηθούν αρμοδίως.

Fonitisxanthis.gr


Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο μετά τον κόμβο της Χρυσούπολης προς Καβάλα, στην Εγνατία Οδό

Παρανάλωμα του πυρός έγινε εχθές το μεσημέρι ένα αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό, 4 χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Χρυσουπόλεως προς Καβάλα, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έφτασε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα μπορούσε και κατέσβησε τη φωτιά.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως από τις φλόγες που τύλιξαν το όχημα δεν γλίτωσε ούτε η χαμηλή βλάστηση που υπήρχε μετά το έρεισμα του δρόμου.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε τραυματισμός των επιβαινόντων στο όχημα.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version