Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου
  • Δύσκολη η υπόθεση δεύτερης έδρας στη ΝΔ για την Ξάνθη, αλλά όχι ανέφικτη. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας και αύξηση των ποσοστών

  • Ανασυγκρότηση δυνάμεων και αγώνας ξανά για την Μ. Τσιακίρογλου, που θέλει να κερδίσει τη δεύτερη έδρα η ΝΔ και να εκλεγεί Βουλευτής

  • Αιφνίδιος θάνατος άνδρα στον Κένταυρο, εχθές το πρωί

  • Σε αυστηρή επιτήρηση από στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι βουλευτές που εξελέγησαν αλλά και τα στελέχη του κόμματος σε αυτή την προεκλογική περίοδο

 


Δύσκολη η υπόθεση δεύτερης έδρας στη ΝΔ για την Ξάνθη, αλλά όχι ανέφικτη. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας και αύξηση των ποσοστών

  Όχι δεν είναι αδιανόητο, ούτε ανέφικτο το να κερδίσει και δεύτερη έδρα στην Ξάνθη η Νέα Δημοκρατία, όμως είναι αρκετά δύσκολο. Και είναι αρκετά δύσκολο για αρκετούς διαφορετικούς λόγους, τους οποίους τους αναφέρουμε.

Η εκλογή δεύτερου Βουλευτή της ΝΔ στην Ξάνθη και ως ιδέα απλά, δημιουργεί προβληματισμό σε κάποιους. Η εκλογή δεύτερου Βουλευτή της ΝΔ στην Ξάνθη, χρειάζεται μεγάλη συμμετοχή των Νεοδημοκρατών αλλά και αυτών που θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία. Η διεκδίκηση της δεύτερης έδρας από τη ΝΔ στην Ξάνθη, θέλει μεγάλη αύξηση των ποσοστών του κόμματος στον Νόμο, αλλά και στην επικράτεια.

Οι εκλογές ξεκινούν από το μηδέν και ως γνωστό τα μικρά κόμματα θα κάνουν τα πάντα για να στεριώσουν ψήφους από κάπου, έτσι ώστε να τους κερδίσουν και να πιάσουν το πολυπόθητο όριο για να μπουν στη Βουλή. Αν λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία, κρατήσει τα ποσοστά της σε πανελλαδικό επίπεδο και στην Ξάνθη καταφέρει να τα αυξήσει αρκετά, τότε αυτό που σήμερα φαντάζει δύσκολο και μακρινό, θα αποτελεί κάτι το εφικτό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν θα διστάσω να χρησιμοποιήσω και τον όρο καραμπόλα, μιας και σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις τον έχουμε ακούσει. Θέλει κόπο, πίεση και ζήλο για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να εκλέξει την Μαίρη Τσιακίρογλου ως Βουλευτή, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη έδρα στην ΠΕ.

Fonitisxanthis.gr


Ανασυγκρότηση δυνάμεων και αγώνας ξανά για την Μ. Τσιακίρογλου, που θέλει να κερδίσει τη δεύτερη έδρα η ΝΔ και να εκλεγεί Βουλευτής

  Οι εκλογές τις 21ης Μαΐου αποτελούν παρελθόν και αφού δίνεται η ευκαιρία να οδηγηθούμε ξανά στις κάλπες σε έναν Μήνα, το ζητούμενο όπως προαναφέραμε είναι η ενίσχυση των δυνάμεων που θα καταγραφούν.

Με το σενάριο της δεύτερης έδρας στην Ξάνθη για τη ΝΔ, η Μ. Τσιακίρογλου, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις της και ξεκίνησε τον αγώνα, έτσι ώστε να πετύχει αυτό που φαντάζει ως όνειρο.

Μετά από μια αρκετά κουραστική προεκλογική περίοδο για την ίδια, μιας και ήταν η πρώτη φορά που αναμείχθηκε, συνεχίζει με περισσότερο πάθος σε μια εκ νέου εκλογική περίοδο, η οποία θα είναι και πιο κουραστική.

Από τις πρώτες δηλώσεις της πάντως, έδειξε πως είναι αρκετά προσγειωμένη και συγκροτημένη, τόσο στις ιδέες όσο και στην μεθοδικότητα με την οποία κινείται.

Fonitisxanthis.gr


Αιφνίδιος θάνατος άνδρα στον Κένταυρο, εχθές το πρωί

Ένας άτυχος συντοπίτης μας, ηλικίας 68 ετών, έχασε τη ζωή του εχθές το πρωί αιφνιδίως στον Κένταυρο και όπως πληροφορίες αναφέρουν ο θάνατός του μάλλον οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας κατευθυνόταν πεζός στο χωράφι του, αλλά δυστυχώς τον πρόδωσε η καρδιά του, με αποτέλεσμα να εντοπίσει το άψυχο σώμα του μετά από λίγη ώρα συγγενικό του πρόσωπο.

Τη διενέργεια έρευνας έχει αναλάβει το Α.Τ. Εχίνου.

Το άψυχο σώμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, ενώ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Fonitisxanthis.gr


Σε αυστηρή επιτήρηση από στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι βουλευτές που εξελέγησαν αλλά και τα στελέχη του κόμματος σε αυτή την προεκλογική περίοδο

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε κανέναν να χαλαρώσει την προεκλογική περίοδο που διανύουμε μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τρεις στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αναλάβει την υψηλή επιτήρηση τόσο των εκλεγμένων βουλευτών όσο και των στελεχών του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει αξιολόγηση για το πόσο θα προσφέρουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί από τη μία να εξαλείψει την λέξη «χαλαρότητα» ακόμη και ως ιδέα, ενώ από την άλλη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σε κάποιους που εξελέγησαν να επαναπαυτούν, ακολουθώντας την τακτική του «αφού εκλέχτηκα εμένα δεν με νοιάζει».

Η αξιολόγηση θα γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και οι στενοί συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, θα τον ενημερώνουν συχνά, έτσι ώστε ακόμη κι όταν χρειαστεί να παρεμβαίνει ο ίδιος και να τραβάει τα γκέμια.

Μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ο Κ. Μητσοτάκης δείχνει πως στοχεύει ακόμη πιο ψηλά και δεν ρισκάρει το παραμικρό.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version