Πέμπτη, 23 Μαρτίου
  • Νέα αυτοκτονία συγκλόνισε εχθές την Ξάνθη… 35χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην γκαρσονιέρα που διέμενε επί της Επισκόπου Χριστοδούλου, από τον πατέρα του

  • Στις φυλακές Γρεβενών προφυλακιστέος ο «πα-τέρας» που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του στην Πάχνη

  • Εν αναμονή των ανακοινώσεων του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οι εν δυνάμει υποψήφιοι στην Ξάνθη


Νέα αυτοκτονία συγκλόνισε εχθές την Ξάνθη… 35χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην γκαρσονιέρα που διέμενε επί της Επισκόπου Χριστοδούλου, από τον πατέρα του

Μία νέα υπόθεση αυτοκτονίας ήρθε εχθές να συγκλονίσει την Ξάνθη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ένας 35χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην γκαρσονιέρα που διέμενε από τον ίδιο του τον πατέρα, επί της οδού Επισκόπου Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, τον νεαρό αναζητούσαν οι γονείς του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής και με τη συνδρομή κλειδαρά ο πατέρας του άνοιξε την πόρτα της γκαρσονιέρας και αντίκρισε απαγχονισμένο το παιδί του.

Επίσης πηγές μας αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας πέρασε ένα σχοινί από τα χερούλια στις πόρτες του παταριού και τη θηλιά στο λαιμό του.

Fonitisxanthis.gr


Στις φυλακές Γρεβενών προφυλακιστέος ο «πα-τέρας» που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του στην Πάχνη

Την προφυλάκιση στις φυλακές Γρεβενών, του «πα-τέρα» που κατηγορείται ότι βίαζε την 28χρονη κόρη του επί σειρά 5 ετών στην Πάχνη, αποφάσισαν εχθές με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέας και Ανακριτής Ξάνθης.

Για την ιστορία αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε για πρώτη φορά την Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης όπου ζήτησε προθεσμία και απολογήθηκε εχθές, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Fonitisxanthis.gr


Εν αναμονή των ανακοινώσεων του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οι εν δυνάμει υποψήφιοι στην Ξάνθη

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι εν δυνάμει και ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, καθώς όπως έχουμε γράψει πρόσφατα τα ψηφοδέλτια αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται να φλερτάρουν με τις θέσεις του ψηφοδελτίου για την Ξάνθη, δειλά-δειλά με έμμεσους τρόπους προσπαθούν να μάθουν το αν τελικά θα αποτελούν επιλογή για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή ή όχι, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούν και συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές τους, οργανώνοντας και  καταστρώνοντας τα σχέδια για τον προεκλογικό αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι εκτός από τα ονόματα τα οποία είχαμε αναφέρει πως δέχθηκαν κλήση για να καταθέσουν τα στοιχεία τους στην απαραίτητη φόρμα και μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ίδιος το επέλεξε είναι αυτό του Ανέστη Αντωνιάδη.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version