Παρασκευή, 31 Μαρτίου
  • Δυστυχώς, για όλους αυτούς που ήθελαν το Κολυμβητήριο να κλείνει και να μην ανοίγει ξανά, η πραγματικότητα τους διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο

  • Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται. Από τις 23 Δεκεμβρίου γράφαμε για επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου

  • Ετοιμότητα για τις ΘΛΕ από Κέντρο Πολιτισμού, την ίδια στιγμή που η ζήτηση από επισκέπτες έχει χτυπήσει κόκκινο

  • Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ειρήνη Χαριτωνίδου, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση τον Σάββα Μελισσόπουλο, αφού μέχρι και χθες το απόγευμα μάταια περίμενε να σταλεί από τον 2ο η διαγραφή της από την Παράταξη «Ξάνθη για Όλους» στο Δημοτικό Συμβούλιο

 


Δυστυχώς, για όλους αυτούς που ήθελαν το Κολυμβητήριο να κλείνει και να μην ανοίγει ξανά, η πραγματικότητα τους διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο

  Κλαίνε και οδύρονται όλα αυτά τα ανθρωπάκια, γιατί ανθρωπάκια αποδείχθηκαν, που άνοιξε ξανά το Δημοτικό Κολυμβητήριο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα του καθαρισμού και της συντήρησης στο ακέραιο.

Και χτυπιούνται γιατί δεν πέτυχαν τα σχέδιά τους, έτσι ώστε να βγούνε μετά και να λένε πως ο Δήμος δεν ήταν ικανός να κρατήσει ανοιχτό το κολυμβητήριο και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες που δεν έχουν βάση.

Εμπλουτίζουν το κλάμα τους, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρξει καν σενάριο συντήρησης, θαρρείς και όταν αγοράζει κάποιος ένα καινούργιο αυτοκίνητο, δεν ξέρει ότι υπάρχει πρόβλεψη για να συντηρηθεί.

Είναι δυνατόν να παρακαλάτε μέρα νύχτα, να μην ανοίξει το κολυμβητήριο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα ατομικά σας συμφέροντα;;; Είναι δυνατόν να χάνετε τον ύπνο σας επειδή αυτή η Δημοτική Αρχή, έστω και με καθυστέρηση, άνοιξε το Κολυμβητήριο και φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία του;;; Ευτυχώς η Ξάνθη σας έχει μάθει και ποτέ δεν πρόκειται να σας δώσει ξανά σημασία…

Fonitisxanthis.gr


Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται. Από τις 23 Δεκεμβρίου γράφαμε για επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου

  Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας για ακόμα μια φορά να πω ότι, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα δεν είναι κάτι που μπορείς να το αγοράσεις, αλλά με πολύ δουλειά μπορείς να το χτίσεις. Όσο πιο πολύ δουλέψεις, τόσο πιο γερά θα είναι τα θεμέλια της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας που έχεις.

Με αφορμή την περιοδεία του Πρωθυπουργού στη Θράκη και τα διάφορα σενάρια περί επίσκεψής του ή μη στην Ξάνθη, απλά θα θυμίσω ότι, αυτή η εφημερίδα και εγώ προσωπικά, από τις 23 Δεκεμβρίου του 2022 είχαμε αποκαλύψει πως, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν την Ξάνθη. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ασκώντας σοβαρά το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, τότε αναφέραμε πως μόνο κάτι σημαντικό και έκτακτο θα ανέβαλε αυτήν την επίσκεψη και όντως ο θάνατος του Τέως Βασιλιά, δημιούργησε ερωτηματικά για το αν τελικά θα επιβεβαιωθούμε ή όχι.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα τελευταία δεδομένα, ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή το πρωί θα βρεθεί στην Ξάνθη όπου θα έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικούς, στελέχη του κόμματος, αλλά και απλό κόσμο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί προς Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, όπως αρχικά ανέφερε το πρόγραμμα της περιοδείας του.

Fonitisxanthis.gr


Ετοιμότητα για τις ΘΛΕ από Κέντρο Πολιτισμού, την ίδια στιγμή που η ζήτηση από επισκέπτες έχει χτυπήσει κόκκινο

  Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές 2023, μετά από δυο χρόνια απουσίας και το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται να σημειωθεί το αδιαχώρητο στην Ξάνθη.

Αν προσπαθήσουμε να περιγράψουμε με λόγια αυτό που επικρατεί, από τηλέφωνα έρευνας επισκεπτών, μόνο η λέξη πανζουρλισμός θα μπορούσε να ταιριάξει γάντι.

Τα Ξενοδοχεία της Ξάνθης αλλά και των γύρω περιοχών είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον όγκο του κόσμου, ενώ τα μαγαζιά εστίασης στην Ξάνθη, καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Εκείνο που για μια ακόμα φορά αξίζει να αναφέρουμε, είναι πως θα πρέπει ορισμένοι επαγγελματίες να προσέξουν και να μη ρεζιλέψουν την πόλη και τον θεσμό αισχροκερδώντας, γιατί είμαι σίγουρος πως από την κατανάλωση θα μπορέσουν σίγουρα να ανασάνουν οικονομικά και δεν χρειάζονται τεχνάσματα, που θα δημιουργήσουν άσχημη εικόνα και πάλι για την Ξάνθη και τον θεσμό των ΘΛΕ…

Fonitisxanthis.gr

 


Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ειρήνη Χαριτωνίδου, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση τον Σάββα Μελισσόπουλο, αφού μέχρι και χθες το απόγευμα μάταια περίμενε να σταλεί από τον 2ο η διαγραφή της από την Παράταξη «Ξάνθη για Όλους» στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μπορεί να πέρασαν έντεκα ημέρες από τη στιγμή που ο Σάββας Μελισσόπουλος διατυμπάνιζε πως διαγράφει από την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής την Δημοτική Σύμβουλο Ειρήνη Χαριτωνίδου, όμως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες δεν έχει αποσταλεί κανένα έγγραφο από πλευράς του στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τη διαγραφή της Χαριτωνίδου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κα. Ειρήνη Χαριτωνίδου θέλοντας να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Σάββα Μελισσόπουλο και αφού περίμενε όλο αυτό το διάστημα χωρίς να βλέπει τη διαγραφή της να αποστέλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ανεξαρτητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να συγκληθεί για την ερχόμενη Κυριακή ειδική συνεδρίαση του οργάνου με θέμα συζήτησης «εκλογή γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου», λόγω της ανεξαρτητοποίησής της.

Για ποιο λόγο δεν έφτασε επίσημα στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η διαγραφή της κυρίας Χαριτωνίδου από πλευράς Μελισσόπουλου δεν το γνωρίζουμε, αν και η φημολογία γύρω από αυτό αναφέρει ότι υπήρχε θέμα με τη συλλογή όλων των υπογραφών. Κάτι που φυσικά μόνο ο ίδιος ο Σάββας Μελισσόπουλος αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στην οποία είναι επικεφαλής, μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version