Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου
  • Με αθρόα προσέλευση απεργών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η απεργιακή κινητοποίηση στην Ξάνθη

  • Ενίσταται και διαμαρτύρεται ο Σάββας Μελισσόπουλος για τις ΠΡΟΚΑΤ σχολικές αίθουσες του Δήμου Ξάνθης, όμως επιλεκτικά ξεχνάει πως και στο εξωτερικό, ακόμα και σε προηγμένες χώρες της Ε.Ε. υπάρχουν σχολικές αίθουσες προκάτ

  • Ένα τεράστιο και αξιόλογο πάρκο, δε δικαιούται η Ξάνθη βρε παιδιά;;; Τόσα χρόνια μας έφαγε ο μινιμαλισμός…

 


Με αθρόα προσέλευση απεργών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η απεργιακή κινητοποίηση στην Ξάνθη

  Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των απεργών στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης και οι διοργανωτές δήλωσαν ευχαριστημένοι ως ένα βαθμό, μιας και κατά κοινή ομολογία θα ήθελαν ακόμα περισσότερο κόσμο, γιατί όπως τονίζουν, όσο περισσότερος κόσμος, τόσο μεγαλύτερη η πίεση που ασκείται στα κέντρα των αποφάσεων.

Από νωρίς το πρωί ο κόσμος συγκεντρώθηκε μπροστά από το εργατικό κέντρο, όπου μίλησαν εκπρόσωποι φορέων ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση τόσο για την ακρίβεια, όσο και για τα εργασιακά θέματα, με τον Άγγελο Μπεμπεκίδη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, να απευθύνεται με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο δηλώνοντας πως δεν αντέχουν άλλο οι εργαζόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Fonitisxanthis.gr


Ενίσταται και διαμαρτύρεται ο Σάββας Μελισσόπουλος για τις ΠΡΟΚΑΤ σχολικές αίθουσες του Δήμου Ξάνθης, όμως επιλεκτικά ξεχνάει πως και στο εξωτερικό, ακόμα και σε προηγμένες χώρες της Ε.Ε. υπάρχουν σχολικές αίθουσες προκάτ

  Δεν θα διαφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με τις ενστάσεις που κατέθεσε ο Σάββας Μελισσόπουλος στο διαδίκτυο σχετικά με τις προκάτ σχολικές αίθουσες του Δήμου Ξάνθης, μιας και θεωρώ πως όπου χτίζεται ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή, αν και στις ημέρες μας θέλει αρκετή προσπάθεια για να συμβεί αυτό.

Οφείλω όμως να τονίσω προς τον αρχηγό των τεσσάρων που μας προέκυψαν τρεις ότι και σε ευρωπαϊκές χώρες περισσότερο προηγμένες από την Ελλάδα, υπάρχουν σχολικές αίθουσες προκάτ, κάτι που υποδηλώνει πως για να γίνεται αυτό, υπάρχουν και κάποια υπερ.

Σαφέστατα το χτίσιμο ενός νέου σχολείου είναι προτεραιότητα, όμως όταν για αυτό χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες, σίγουρα τα κενά θα πρέπει να καλύπτονται με λύσεις όπως οι αίθουσες προκάτ, αρκεί βέβαια αυτές, να έχουν και τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Fonitisxanthis.gr


Ένα τεράστιο και αξιόλογο πάρκο, δε δικαιούται η Ξάνθη βρε παιδιά;;; Τόσα χρόνια μας έφαγε ο μινιμαλισμός…

  Έχοντας το προνόμιο, λόγω δουλειάς, να ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό, διαπιστώνω σε κάθε ταξίδι, ότι οι ξένοι φροντίζουν να κοσμούν τις πόλεις τους με μεγάλα πάρκα που σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να χαρακτηριστούν και τεράστια.

Βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες, αρκετές φορές προσπάθησα να βάλω νοερά ένα τέτοιο πάρκο μέσα στην πόλη της Ξάνθης και η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα, λόγω της κατά τη γνώμη μου άτακτης δόμησης που υπάρχει, όμως και πάλι συνεχίζοντας την προσπάθεια, διαπίστωσα πως πραγματικά αν κάποια στιγμή συνέβαινε αυτό, τότε η Ξάνθη θα ήταν ακόμα πιο όμορφη από όσο ήταν στα καλύτερά της.

Από εκεί και μετά, ρωτάω σήμερα, τόσο τη Δημοτική Αρχή όσο και όλους τους αυτοδιοικητικούς του Δήμου Ξάνθης για ποιο λόγο η Ξάνθη να μη δικαιούται και να μην έχει ένα μεγάλο και αξιόλογο πάρκο το οποίο θα φυλάσσεται, αλλά και θα καλύπτει τις τεράστιες ανάγκες της κοινωνίας για κάτι τέτοιο, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου;;;

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version