Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου
  • Είναι καιρός να επανέλθει η Θανατική Ποινή για κάποια κακουργήματα, μπας και ανασάνει η Ελλάδα και βρει τον καλό της εαυτό

  • Συνεχίζουν οι Αστυνομικές Σχολές της χώρας να αποτελούν πόλο έλξης χρημάτων για τις τοπικές κοινωνίες και όμως εν έτει 2022 εδώ στην Ξάνθη, κάποιοι την μετέτρεψαν σε φυλακή και κάποιοι συνεχίζουν να τη θέλουν έτσι, διατηρώντας αυτό το έγκλημα…

  • Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου ο νυν Πρόεδρος Αν. Καραδέδος

 


Είναι καιρός να επανέλθει η Θανατική Ποινή για κάποια κακουργήματα, μπας και ανασάνει η Ελλάδα και βρει τον καλό της εαυτό

A gavel and a name plate with the engraving Death Penalty

  Η ανωμαλία έχει χτυπήσει κόκκινο στη χώρα μας και κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που μας ωθούν προς την πλευρά της άποψης πως, το χειρότερο ζώο στον πλανήτη γη, είναι ο άνθρωπος. Βέβαια αν κανείς μελετήσει τη ζωή των ζώων και τη δραστηριότητά τους μέσα στο ζωικό βασίλειο θα δει επιθετικές συμπεριφορές, αλλά για λόγους προστασίας, καθώς και επιβίωσης.

Δυστυχώς όμως, στον αντίποδα και στο ζωικό βασίλειο των δίποδων ζώων, βλέπουμε οι επιθέσεις που αφορούν το «εγώ», να υπερτερούν τόσο το κομμάτι της άμυνας, όσο και το κομμάτι της επιβίωσης, ενώ πολλές φορές, αγγίζουν και ξεπερνούν το όριο της ανωμαλίας.

Μετά και από το τελευταίο περιστατικό παιδεραστίας, με τη δωδεκάχρονη η οποία έπεσε θύμα των ορέξεων του ανώμαλου 53χρονου, ο οποίος μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, θεωρώ πως πρέπει η Ελληνική Πολιτεία, να επαναφέρει την θανατική ποινή για ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις, όπως είναι ο βιασμός, η ασέλγεια σε ανήλικα, ο βιασμός ανηλίκων, ο φόνος εκ προθέσεως και εκ προμελέτης και αρκετά ακόμη. Ίσως να είναι η πιο ακραία, αλλά και τελευταία απέλπιδα προσπάθεια που μπορούμε να κάνουμε σαν χώρα, για να βρούμε τον καλό μας εαυτό.

Αλλά θα μου πείτε πως, με τόση ανωμαλία που καθημερινά τα κανάλια πλασάρουν, καθώς και αρκετοί πρωτοκλασάτοι διάσημοι, τι ψάχνεις;;;

Αυτό το κτήνος το οποίο όχι μόνο βίασε τη 12χρονη, αλλά και την εξέδιδε όπως αποκαλύπτεται καθημερινά, με πελατεία η οποία να αποτελεί μια ουρά άλλων τεράτων που περίμεναν να συνευρεθούν ερωτικά με τη 12χρονη, θα πρέπει να στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, μπας και μαζευτεί ο κάθε ανώμαλος…

Fonitisxanthis.gr


Συνεχίζουν οι Αστυνομικές Σχολές της χώρας να αποτελούν πόλο έλξης χρημάτων για τις τοπικές κοινωνίες και όμως εν έτει 2022 εδώ στην Ξάνθη, κάποιοι την μετέτρεψαν σε φυλακή και κάποιοι συνεχίζουν να τη θέλουν έτσι, διατηρώντας αυτό το έγκλημα…

  Ως ένα έγκλημα το οποίο έλαβε χώρα στην Ξάνθη και συνεχίζει, μπορεί να χαρακτηριστεί η εν μια νυχτί μετατροπή της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης σε φυλακή λαθρομεταναστών. Ένα στολίδι, ένα κόσμημα, ένας πόλος έλξης χρημάτων για την πόλη μας, θανατώθηκε πριν χρόνια και συνεχίζει να αποσυντίθεται ως έννοια, τη στιγμή που γειτονικές και όχι μόνο πόλεις, απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη από την λειτουργία των Αστυνομικών Σχολών.

Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν, πριν χρόνια βέβαια, να μετατρέψουν την Ξάνθη από Κοιτίδα πολιτισμού, ανάπτυξης και οικονομικής άνθισης, σε μια χαβούζα ψυχών που αργοπεθαίνουν αφημένες στη μοίρα τους.

Ξέρω πως σήμερα τα λόγια μου και οι εκφράσεις δεν θα αρέσουν σε πολλούς, δεν θα αρέσουν σε αυτούς που τους έχει παρασύρει η έπαρση και η αλαζονεία, όμως δεν πρόκειται να σταματήσω να μεταφέρω και γραπτώς αυτά που αισθάνομαι, αυτά που νιώθω, αυτά που βλέπω γύρω μου να συμβαίνουν και θα συνεχίσω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμη.

Fonitisxanthis.gr


Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου ο νυν Πρόεδρος Αν. Καραδέδος

  Εκλογές πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 16 Οκτωβρίου, για την ανάδειξη μελών τα οποία θα αποτελέσουν στη συνέχεια το νέο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και έπειτα από σειρά αρκετών ετών, διαπιστώνουμε πως στο ενιαίο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχει το όνομα του νυν Προέδρου Αναστάσιου Καραδέδου.

Ο ίδιος σε ερώτησή μας, τόνισε πως ότι είχε να προσφέρει το προσέφερε και θεωρεί πως κάπου εδώ μπαίνει ένα τέλος στην ενεργό συμμετοχή του στα ενδότερα του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

Όπως συνέχισε στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε μαζί του, «υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί που ενδιαφέρονται και θέλουν να προσφέρουν στον σύλλογο, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο».

Ο ίδιος πάντως σε ερώτημα για το αν θα ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση ή την κεντρική πολιτική σκηνή, δεν μας έκρυψε πως δέχθηκε προτάσεις και έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, όμως από εκεί και μετά, δεν έχει να πει κάτι παραπάνω προς το παρόν.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version