Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου
  • Προς Χασάν Ογλού Φερτούν ενταύθα: Από λόγια χορτάσαμε, έργα δε βλέπουμε. Πρόστιμο εδώ και τώρα σε όσους βρομίζουν την Ξάνθη και επιβολή ποινής στους συλλόγους που δε σεβάστηκαν την Ξάνθη και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

  • Ανήκουστο και εξωπραγματικό. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενο απορριμματοφόρου, επειδή έβγαλε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σκουπιδομάνι που ήταν επάνω σε παρτέρι και σε πεζοδρόμιο, έξω από στέκι συλλόγου

 


Προς Χασάν Ογλού Φερτούν ενταύθα: Από λόγια χορτάσαμε, έργα δε βλέπουμε. Πρόστιμο εδώ και τώρα σε όσους βρομίζουν την Ξάνθη και επιβολή ποινής στους συλλόγους που δε σεβάστηκαν την Ξάνθη και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

  Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν και ειλικρινά αναρωτήθηκα αν πρέπει να γελάσω ή να πω δε βαριέσαι βρε αδερφέ κάνε πως δεν ακούς.

Και ειλικρινά σήμερα σχολιάζω με αρκετή συμπάθεια προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου, μιας και ξέρω ότι προσπαθεί, αλλά θα του πω ότι φτάνει με τα λόγια και θέλουμε να δούμε έργα.

Από τη στιγμή που εδώ και τόσα χρόνια κανένας δεν συμμορφώνεται και ήμουνα νιος και μεγάλωσα μιας και δεν γέρασα, τα ίδια φαινόμενα τα βλέπω καθημερινά.

Τι θα πει παρακαλώ τους συλλόγους και τους επαγγελματίες να σεβαστούν την Ξάνθη όπως τους σεβόμαστε εμείς;;; Είναι χαζοί και δεν αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούνε να βρομίζουν την πόλη μας και πως κανένας εργαζόμενος στην καθαριότητα δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει από πίσω τους και να καθαρίζει τη βρομιά τους;;;

Πρόστιμα εδώ και τώρα κύριε Φερτούν σε όποιον επαγγελματία δεν σέβεται την Ξάνθη και την βρομίζει και ποινή μη συμμετοχής σε Καρναβάλι και Γιορτές Παλιάς Πόλης για δυο χρόνια, σε όποιον σύλλογο δεν τηρήσει τα αυτονόητα σε καθαριότητα αλλά και ηχορύπανση. Αλλά αυτά να εφαρμοστούν άμεσα για να τελειώνουμε μια και έξω με το θέμα αυτό και μη τολμήσει κανένας αυτοδιοικητικός να παρέμβει για να υπάρξει χάρη γιατί υπάρχουν και τα δικαστήρια.

Όσο δε για τις δηλώσεις καλό θα είναι να είναι περιορισμένες και προσεκτικές, μιας και όπως είναι γνωστό βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και σίγουρα καμία δημοτική αρχή δεν θα ήθελε να οδεύσει προς τις κάλπες έχοντας ένα πρωτόγνωρο για την κοινωνία εφόδιο, αυτό της επιβολής προστίμων, για αυτό μην μας πετάτε κουτόχορτο γιατί δεν το τρώμε….

Fonitisxanthis.gr


Ανήκουστο και εξωπραγματικό. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενο απορριμματοφόρου, επειδή έβγαλε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σκουπιδομάνι που ήταν επάνω σε παρτέρι και σε πεζοδρόμιο, έξω από στέκι συλλόγου

  Οι εμμονές ορισμένων όσο και να προσπαθούν να τις κρύψουν δεν κρύβονται. Ανήκουστο και εξωπραγματικό φαντάζει το γεγονός ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενο οδηγό απορριμματοφόρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης, έδειξε την κατάντια στην οποία άφησαν το παρτέρι και το πεζοδρόμιο έξω από στέκι συλλόγου.

Το Βίντεο έκανε αρκετούς Ξανθιώτες να αηδιάζουν και είχε ως στόχο το να δει ο κόσμος πως κάποιοι εργαζόμενοι, που δεν είχαν καμία υποχρέωση, έπαιρναν με τα χέρια τους τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα έξω από τους κάδους και τα πετούσαν στο απορριμματοφόρο, πράγμα άκρως απαράδεκτο, αφού η υποχρέωση όλων μας είναι το να πετάμε μέσα στους κάδους απορριμμάτων τα σκουπίδια. Σκουπίδια που φυσικά έκλειναν ολόκληρο το πεζοδρόμιο σε πλάτος και καταλάμβαναν και μέρος από το παρτέρι που εκεί υπάρχει.

Στο όλο θέμα τεχνηέντως και κατασκευασμένα, ενέπλεξαν ορισμένοι και τον Δ. Γαλανόπουλο περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Αντιπεριφερειάρχη, βγάζοντας για ακόμα μια φορά το απύθμενο μένος τους εναντίον του, αγνοώντας επιλεκτικά ακόμη και το πένθος του, γιατί πολύ απλά έτσι έχουν μάθει και έτσι λειτουργούν, μέχρι φυσικά να σε δουν μπροστά τους και να λερώσουν τη φτέρνα τους από τον φόβο, χωρίς καν να τους κοιτάξεις.

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η ουσία της όλης ιστορίας, που στοχοποιήθηκε ένας άνθρωπος, εργαζόμενος οδηγός στα απορριμματοφόρα, γιατί είχε το θάρρος να βγάλει σε βίντεο την κατάντια και να μην καλύψει την αλήθεια.

Σίγουρα δεν με ενδιαφέρει και ούτε με απασχολεί το ποιος ή ποιοι πετάξανε τα σκουπίδια, μιας και αυτό είναι υποχρέωση των αρμοδίων να το βρουν και να επιβάλουν και τα ανάλογα πρόστιμα, όμως με ενδιαφέρει και θα με ενδιαφέρει το γεγονός ότι κάποιοι, προσπαθούν να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν έναν εργαζόμενο, υποστηρίζοντας μόνο τα υποτιθέμενα δικαιώματα της μιας πλευράς και αγνοώντας παραδειγματικά τα δικαιώματα της άλλης…

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version