Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου

– Υποχρέωση όλων μας να εδραιώσουμε αυτόν τον θεσμό και να τον κάνουμε ακόμη καλύτερο τα επόμενα χρόνια

Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

 

Ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη μετά από χρόνια διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Ξάνθη, παρόλο το γεγονός ότι ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για την προετοιμασία αλλά και ότι βρήκε η ιδέα αντιπάλους οι οποίοι διακατέχονται από μιζέρια και προσπαθούν καθημερινά να οδηγήσουν την Ξάνθη σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Από τις 8 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στην αγορά της Ξάνθης επικρατούσε εορταστικό κλίμα και όσο σκοτείνιαζε ο κόσμος έδειχνε να στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.

Ο Κώστας Κουρτίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο οποίος είναι και ο πρωτεργάτης της όλης αυτής διοργάνωσης, που αφουγκράστηκε τα αιτήματα της τοπικής αγοράς, έλιωσε σόλες στην κυριολεξία, αφού δεν άφησε σοκάκι για σοκάκι και δρόμο για δρόμο προκειμένου να βεβαιωθεί πως όλα θα λειτουργούσαν στην εντέλεια αλλά και για να καταγράψει τις όποιες αστοχίες και ελλείψεις, προκειμένου την επόμενη φορά να είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος.

 

 

Fonitisxanthis.gr
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές

Share.
Exit mobile version