Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου
  • Οκ, είπαμε να γίνονται θυσίες για έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των Δημοτών, όχι όμως να λειτουργούν κάποιοι σαν να είναι η Ξάνθη τσιφλίκι τους. Έκοψαν, τις κλάδεψαν κακήν κακώς τις μανόλιες στην Τσιμισκή, για να στρώσουν άσφαλτο και χωρίς να ενημερώσει ο εργολάβος την υπηρεσία πρασίνου. Μανώλη Τσέπελη έχει χαθεί η μπάλα λέμε…

  • Όλα τα είχαν οι σύντροφοι, η αντίδραση για τη «Λευκή Νύχτα» τους μάρανε. Αντί να αφουγκραστούν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», αυτοί τον χαβά τους. Πώς δεν μας είπαν πάλι και το γνωστό «έξω οι βάσεις από το ΝΑΤΟ;;;»

  • Η Είδηση: Ανήλικοι στην Ξάνθη πιάστηκαν στα πράσα, την ώρα που είχαν διαρρήξει ιερό ναό. Η σωστή είδηση: Πέντε ανήλικα βλαστάρια από τον γνωστό οικισμό, που συμμετείχαν στη σπείρα που ρήμαζε αυτοκίνητα στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ Ξάνθης, στην Εκκλησία που βρίσκεται μετά τις γραμμές του τρένου προς Πετεινό, για διάρρηξή της


Οκ, είπαμε να γίνονται θυσίες για έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των Δημοτών, όχι όμως να λειτουργούν κάποιοι σαν να είναι η Ξάνθη τσιφλίκι τους. Έκοψαν, τις κλάδεψαν κακήν κακώς τις μανόλιες στην Τσιμισκή, για να στρώσουν άσφαλτο και χωρίς να ενημερώσει ο εργολάβος την υπηρεσία πρασίνου. Μανώλη Τσέπελη έχει χαθεί η μπάλα λέμε…

  Δεκάδες παράπονα δέχθηκα εχθές το πρωί, για την οδό Τσιμισκή, από συμπολίτες μας οι οποίοι είδαν να κλαδεύονται όπως να είναι και μάλιστα επάνω στην ανθοφορία τους, οι μανόλιες που έχουν τοποθετηθεί εκεί και άρχισαν να ξεπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή των αρμοδίων για την τοποθέτησή τους, αφού μετέτρεπαν την οδό σε κάτι πραγματικά όμορφο.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Οδός Τσιμισκή θα ασφαλτοστρωνόταν και όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, αντί ο εργολάβος του έργου να ενημερώσει την υπηρεσία πρασίνου, πήγε από μόνος του, με δικά του συνεργεία και κλάδεψε όπως να είναι τις μανόλιες, καταστρέφοντας την ομορφιά τους και πάνω στην ανθοφορία τους, με στόχο να μην υπάρχει δυσκολία στην διέλευση των οχημάτων που θα έριχναν άσφαλτο στον δρόμο.

Και επειδή μου αρέσει να είμαι αντικειμενικός, μέχρι ένα σημείο αναγνωρίζω πως για να γίνουν έργα υπέρ των πολιτών, ίσως να χρειαστούν και κάποιες θυσίες όμως όχι να κάνει ο κάθε ένας ότι του καπνίσει και όπως γουστάρει να λειτουργεί.

Δήμαρχε Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα και δεν το αντιλαμβάνεσαι….

Fonitisxanthis.gr


Όλα τα είχαν οι σύντροφοι, η αντίδραση για τη «Λευκή Νύχτα» τους μάρανε. Αντί να αφουγκραστούν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», αυτοί τον χαβά τους. Πώς δεν μας είπαν πάλι και το γνωστό «έξω οι βάσεις από το ΝΑΤΟ;;;»

  Διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» ζητά εδώ και χρόνια η αγορά της Ξάνθης και «Λευκή Νύχτα» δεν έβλεπε. Τώρα που βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει μπροστά τις μηχανές για να την πραγματοποίηση αυτού του Event βγήκαν οι σύντροφοι του ΚΚΕ και άρχισαν να κραυγάζουν θεωρώντας πως αυτοί έχουν το πάνω χέρι στην πλειοψηφία.

Χωρίς να ρωτήσουν τους επαγγελματίες της αγοράς αν θέλουν ή όχι τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», χωρίς να αφουγκραστούν την κοινωνία, χωρίς να λάβουν υπόψην τους πως παγκόσμια όταν διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, τονώνεται τόσο η τοπική οικονομία, όσο και ψυχικά η αγορά. Αντί να λέτε μπράβο στον Κώστα Κουρτίδη, εσείς σύντροφοι στο ίδιο σενάριο τα τελευταία 100 χρόνια, ισοπεδώνετε τα πάντα στον βωμό της ξεπερασμένης ιδεολογίας σας, η οποία είναι σεβαστή, όχι όμως αποδεκτή.

Σίγουρα δε νομίζω να υπάρχει αυτοδιοικητικός στην Ξάνθη, που να μη θέλει ο κόσμος της περιοχής να ζήσει με πολύ λιγότερα έξοδα από όσα θα κληθεί να πληρώσει αυτό το διάστημα, όμως υπάρχουν και οι επιχειρήσεις, που με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα, θα δουν μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας με τη διοργάνωση αυτή… Αφήστε λοιπόν την πεπατημένη τύπου «έξω οι βάσεις από το ΝΑΤΟ» και τα τοιαύτα και δείτε με ρεαλισμό τη ζωή…

Fonitisxanthis.gr


Η Είδηση: Ανήλικοι στην Ξάνθη πιάστηκαν στα πράσα, την ώρα που είχαν διαρρήξει ιερό ναό. Η σωστή είδηση: Πέντε ανήλικα βλαστάρια από τον γνωστό οικισμό, που συμμετείχαν στη σπείρα που ρήμαζε αυτοκίνητα στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ Ξάνθης, στην Εκκλησία που βρίσκεται μετά τις γραμμές του τρένου προς Πετεινό, για διάρρηξή της

  Την Τρίτη το βράδυ λίγο πριν τις εννέα, άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν 5 ανήλικα βλαστάρια του γνωστού οικισμού της πόλης μας, γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δυο από τα πέντε ανήλικα, αφού έσπασαν το τζαμί, εισήλθαν εντός της εκκλησίας που βρίσκεται μετά τις γραμμές του τρένου προς Πετεινό, με στόχο να κλέψουν.

Το οξύμωρο στην όλη ιστορία, δεν είναι ούτε η ηλικία τους, ούτε ότι προέρχονται από τον γνωστό οικισμό, αλλά ότι πρόκειται για μικρά παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα αυτών που ρήμαζαν τα αυτοκίνητα προ καιρού στην Ξάνθη και όπως φαίνεται δεν δείχνουν να συνετίζονται.

Εδώ λέμε για ακόμα μια φορά μπράβο στους Αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους, όμως από εκεί και μετά διερωτόμαστε, ως πότε θα απασχολούν τόσο την αστυνομία όσο και την κοινωνία της Ξάνθης αυτά τα υποτιθέμενα βλαστάρια που έχουν μάθει να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και να ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη;;;

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version