Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • Προς Δήμαρχο Ξάνθης ενταύθα… Και τώρα που οι εργολάβοι έχουν αποκαταστήσει με άσφαλτο κάποιους δρόμους που είχαν σκάψει, μήπως θα πρέπει ο Δήμος να αποκαταστήσει πλήρως τα κάκιστα οδοστρώματα σε αυτές τις οδούς;;;

  • Μετά από τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης την Παρασκευή διοργανώνει την Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων στο Σέλερο. Να μην λείψει κανείς…

  • Ανεπανόρθωτη ζημιά προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τις δύο τελευταίες ημέρες την Ξάνθη σε καλλιέργειες φρούτων

 


Προς Δήμαρχο Ξάνθης ενταύθα… Και τώρα που οι εργολάβοι έχουν αποκαταστήσει με άσφαλτο κάποιους δρόμους που είχαν σκάψει, μήπως θα πρέπει ο Δήμος να αποκαταστήσει πλήρως τα κάκιστα οδοστρώματα σε αυτές τις οδούς;;;

  Έλεγες και ξανά έλεγες Μανώλη Τσέπελη πως δεν στρώνει άσφαλτο ο Δήμος ή δεν βγάζει εργολαβία αποκατάσταση οδών που είναι σε μαύρα χάλια τόσο καιρό, γιατί από αυτές θα περνούσε ο αγωγός φυσικού αερίου και θα ήταν άδικο να σκαφθούν νέοι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι.

Οκ, μέχρι ένα σημείο είχες και ένα δίκιο, όμως τώρα που από τις περισσότερες οδούς πέρασε ο εργολάβος και αποκατέστησε με άσφαλτο τα σκαψίματα για τον αγωγό φυσικού αερίου, μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβει και ο Δήμος τις υποχρεώσεις του απέναντι στους Ξανθιώτες;;; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι αναπλάσεις οδών που είναι καρόδρομοι και ο κόσμος ταλαιπωρείται;;; Μήπως ήρθε η ώρα κάποια στιγμή να δείτε ως Δήμος και τα δεκάδες, για να μη πω εκατοντάδες, κατεστραμμένα πεζοδρόμια που δυσκολεύουν τη διέλευση πεζών;;; Μήπως ήρθε η ώρα Μανώλη Τσέπελη να ξεκινήσεις έστω και με αυτά τα απλά να δίνεις βάση στην καθημερινότητα των Ξανθιωτών;;;

Fonitisxanthis.gr


Μετά από τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης την Παρασκευή διοργανώνει την Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων στο Σέλερο. Να μην λείψει κανείς…

  Ήταν πολλές οι σκέψεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, λόγω της Πανδημίας.

Αρκετές φορές πέρασε και σαν ιδέα ότι με τις δυσκολίες της πανδημίας, ίσως κάποιοι να ετοίμαζαν και την χαριστική βολή για το παραδοσιακό κυνήγι και όμως η κυνηγετική οικογένεια κατάφερε με πολλές προσπάθειες να υπερασπιστεί το κομμάτι αυτό με επιτυχία.

Μετά από την ταλαιπωρία της πανδημίας λοιπόν, ήρθε η στιγμή που ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης διοργανώνει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων στο Σέλερο, αυτήν την Παρασκευή, την γιορτή έναρξης κυνηγιού, καλώντας όλους τους φίλους και μέλη του να βρεθούν από κοντά, διασκεδάζοντας όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Fonitisxanthis.gr


Ανεπανόρθωτη ζημιά προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τις δύο τελευταίες ημέρες την Ξάνθη σε καλλιέργειες φρούτων

Για τεράστια καταστροφή κάνουν λόγο οι αγρότες της Ξάνθης, μετά την κακοκαιρία που χτυπά την περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καλλιέργειες μήλων καταστράφηκαν από τον δυνατό άνεμο και τη βροχή, αφού οι καρποί των δέντρων δεν άντεξαν και έπεσαν στη γη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από όσο γνωρίζουμε, ήδη άνθρωποι του ΕΛΓΑ έχουν κάνει μια πρώτη καταγραφή, όμως αυτό σίγουρα δεν φτάνει, αφού κάθε μέρα που περνάει η καταστροφή γιγαντώνεται.

Οι άνθρωποι του μόχθου που τόσα χρόνια αποτελούν τους στυλοβάτες της αγροτικής παραγωγής, είδαν τους κόπους τους να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες και όπως τονίζουν, δεν έφτανε η χαμηλή τιμή στην πώληση των μήλων, τώρα ήρθε και η κακοκαιρία να εξαφανίσει κάθε ελπίδα.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version