Τρίτη, 4 Οκτωβρίου
  • Τεράστια σε όγκο η συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία στον χώρο της ομάδας της Γενισέας το βράδυ της Παρασκευής

  • Ο Στρατιώτης Δημήτρης Καρκάνης της 25 ΕΜΑ που υπηρετεί τη θητεία του στο Πετροχώρι, ο αφανής ήρωας στη διάσωση του μικρού παιδιού, του οποίου ο παππούς έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθώντας να φτάσει κολυμπώντας το φουσκωτό που είχε παρασυρθεί

  • Τις καλύτερες των εντυπώσεων δημιούργησε από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησής του το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Δημοκρίτεια 2022

 


Τεράστια σε όγκο η συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία στον χώρο της ομάδας της Γενισέας το βράδυ της Παρασκευής

  Ίσως από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχει γίνει στην Περιφέρεια της Ξάνθης, ήταν αυτή της συναυλίας στον χώρο της ομάδας της Γενισέας το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου γέμισε ασφυκτικά με κόσμο και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης με τους συνεργάτες του, ο οποίος για ακόμα μια φορά έγινε δέκτης της αγάπης του κόσμου και είδε την αναγνώριση των κόπων που καταβάλει για τα έργα στο Δήμο, που στόχο έχουν τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Fonitisxanthis.gr


Ο Στρατιώτης Δημήτρης Καρκάνης της 25 ΕΜΑ που υπηρετεί τη θητεία του στο Πετροχώρι, ο αφανής ήρωας στη διάσωση του μικρού παιδιού, του οποίου ο παππούς έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθώντας να φτάσει κολυμπώντας το φουσκωτό που είχε παρασυρθεί

  Περιμέναμε να περάσουν λίγες ημέρες, μετά από το δυσάρεστο συμβάν του ηλικιωμένου Βούλγαρου ο οποίος έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να φτάσει κολυμπώντας το φουσκωτό που είχε παρασυρθεί από τον άνεμο και στο οποίο επέβαινε το εγγονάκι του, για να δώσουμε και μια διαφορετική πτυχή της όλης υπόθεσης, μιας και θεωρούμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι τυμπανοκρουσίες κάνουν τεράστια ζημιά.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε και αφού έχουμε διασταυρώσει τις πληροφορίες μας πως, ο Στρατιώτης της 25 ΕΜΑ Δημήτρης Καρκάνης, ο οποίος υπηρετεί στο Πετροχώρι, ήταν ένας από τους λουόμενους που συμμετείχε στη διάσωση του μικρού παιδιού, αφού κατάφερε πριν από όλους, να φτάσει κολυμπώντας το φουσκωτό το οποίο είχε παρασυρθεί περίπου στα χίλια μέτρα από την ακτή και να το συγκρατήσει, μέχρι να έρθει βοήθεια.

Η μετακίνηση του φουσκωτού προς την στεριά από κολυμβητή ήταν αδύνατη, λόγω του μεγέθους που αυτό είχε και της αντίστασης που είχε στον άνεμο ο οποίος το έσπρωχνε προς τα ανοιχτά.

Στη συνέχεια κατέφθασε παραθεριστής της περιοχής Β. Παρασίδης με το κανό του, ο οποίος συνείσφερε και αυτός από την πλευρά του στο να επιστρέψει στη στεριά τόσο το εγγονάκι του άτυχου Βούλγαρου όσο και το φουσκωτό.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και πρέπει όμως να αντιληφθούμε, πως το να πηγαίνουμε στις παραλίες για χαλάρωση, δεν μας απαλλάσσει και από την ευθύνη του να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη, έτσι ώστε να προλαμβάνουμε κάθε δυσάρεστη εξέλιξη.

Fonitisxanthis.gr


Τις καλύτερες των εντυπώσεων δημιούργησε από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησής του το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Δημοκρίτεια 2022

  Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Δημοκρίτεια 2022, δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο και οι αναγνώστες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στη σελίδα του Δήμου, αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης που φιλοξένησαν το πρόγραμμα, ενημερώνοντας τον κόσμο.

Τα κλικαρίσματα δεν είχαν σταματημό και οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν προκειμένου να κανονιστεί σε παρέες το να παραβρεθούν στις συναυλίες που έχουν προγραμματισθεί.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version