Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου
  • Αίσχος… Για ακόμα μια φορά ο Δήμος Ξάνθης, είναι ανίκανος να προστατέψει ακόμα και τους τάφους στα Κοιμητήρια. Βανδάλισαν μνήματα και έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα, για πολλοστή φορά

  • Περί παραπόνων και κατάστασης στην πόλη της Ξάνθης ο λόγος… Αν ο σπιτονοικοκύρης, δεν ενδιαφέρεται για το σπίτι του και το θέλει μπάχαλο, μπάχαλο θα παραμένει για μια ζωή

 


Αίσχος… Για ακόμα μια φορά ο Δήμος Ξάνθης, είναι ανίκανος να προστατέψει ακόμα και τους τάφους στα Κοιμητήρια. Βανδάλισαν μνήματα και έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα, για πολλοστή φορά

  Δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, αλλά η Ξάνθη παραπαίει και κάποια στιγμή θα πρέπει ο ίδιος να απαιτήσει πρώτα από τον εαυτό του και τους συνεργάτες του και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες αρχές της Ξάνθης, να χαράξουν μια στρατηγική που θα βάλει τέλος στην κατρακύλα.

Για ακόμα μια φορά και δε θα ρίξω ευθύνες στη νυν Δημοτική Αρχή, μιας και φέρουν ευθύνη σε αυτό και οι προκάτοχοί της, άγνωστοι μπούκαραν νύχτα στο Δημοτικό κοιμητήριο Ξάνθης και βανδάλισαν τα μνήματα, σπάζοντας και κλέβοντας τα μεταλλικά αντικείμενα που κοσμούν τους οίκους των εκλιπόντων και αναφερόμαστε σε καντήλες και θυμιατά.

Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει αυτό όπως προαναφέραμε και δυστυχώς αποτελεί αίσχος αν μη τι άλλο, το γεγονός πως μέχρι σήμερα, όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει συλληφθεί κανένας, παρά την αγανάκτηση που προκαλεί αυτού του είδους η κατάσταση.

Fonitisxanthis.gr


Περί παραπόνων και κατάστασης στην πόλη της Ξάνθης ο λόγος… Αν ο σπιτονοικοκύρης, δεν ενδιαφέρεται για το σπίτι του και το θέλει μπάχαλο, μπάχαλο θα παραμένει για μια ζωή

  Σίγουρα κανένας αυτοδιοικητικός, δεν θα ήθελε να βλέπει κατεστραμμένα παιχνίδια σε παιδικές χαρές, παγκάκια σπασμένα, φωτιστικά κατεστραμμένα και πάει λέγοντας, στον Δήμο που Διοικεί.

Σίγουρα ο κάθε αυτοδιοικητικός, έχει δικαίωμα να ορίζει αυτός τον τρόπο που διοικεί, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου αυτού, αλλά και των κατοίκων.

Εδώ όμως υπάρχει και μια ειδοποιός διαφορά, που φέρνει στο μυαλό μας το ρητό που λέει: «Από το Μπραζίλ στο ρεζίλ ένα τσιγάρο δρόμος».

Είναι αλήθεια πως αν ένας σπιτονοικοκύρης δεν νοιάζεται για το σπίτι του και το θέλει μπάχαλο, αυτό πάντα θα παραμένει μπάχαλο. Όταν για παράδειγμα, σε έναν Δήμο, υπάρχει η δυνατότητα επιβολής προστίμων σε όλους όσους βρομίζουν δρόμους, πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους και ο «Χ» Δήμαρχος με τους συνεργάτες του, σφυρίζουν αδιάφορα και δεν εφαρμόζουν τον νόμο αυτό φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, τότε η πόλη αυτή θα συνεχίζει να προχωρά βρόμικη και να χειροτερεύει.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version