Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

 ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΒΑΡΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ -ΜΑΜΑΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΑΛΜΠΕΝΑ – ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΜΠΑΛΤΣΙΚ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

Πληροφορίες Tasios Travel γραφείο γενικού τουρισμού. Τσιμισκή 22 Ξάνθη. Τηλ: 2541026865

1η Μέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-06-2022   ΞΑΝΘΗ – ΒΑΡΝΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 05:00 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στην χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Μετά μέσω Ομπζόρ και της μεγαλύτερης πόλης της Μαύρης Θάλασσας την Βάρνα άφιξη στο δεύτερο σε μέγεθος τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την ‘Χρυσή Αμμουδιά’. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όσοι θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SPA CENTER (Mασάζ, Ανοιχτή Πισίνα κ.α.). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 11-06-2022   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΩNΣΤΑΝΤΖΑ – ΑΛMΠΕΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη μεγαλύτερη παραθαλάσσια πόλη της Ρουμανίας, την Κωνστάντζα. Αφού περάσουμε από το θέρετρο Αλμπένα και τη χερσόνησο της Καλιάκρας, άφιξη στα Βουλγαρορουμάνικα σύνορα. Στη συνέχεια, περνάμε από τα τουριστικά θέρετρα της Ρουμανίας, Μανγκάλια – Βένους – Νεπτούν – Εφόριε, και καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Μαμάια. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα με το τελεφερίκ (γόνδολα) όπου θα απολαύσετε από ψηλά την Μαμάια. Επιστροφή στην Κωνστάντζα, περιήγηση της πόλης, και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και στα πολυκαταστήματα της πόλης. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για καφέ στο παραθαλάσσιο θέρετρο Αλμπένα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 12-06-2022   ΒΑΡΝΑ – ΜΠΑΛΤΣΙΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα πανέμορφα ανάκτορα του Μπάλτσικ (αρχαία Ελληνική πόλη η Διονυσούπολη). Το Μπαλτσίκ ήταν προσφιλές θέρετρο της Βασίλισσας Μαρίας της Ρουμανίας, η οποία έχτισε εδώ τη θερινή κατοικία της. Το μικρό αυτό βασιλικό παλάτι άρχισε να χτίζεται το έτος 1924 σε σχέδια των Ιταλών αρχιτεκτόνων, με μορφολογικά στοιχεία ανατολίτικης και βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Στο ανάκτορο αυτό συνυπάρχει ένας μουσουλμανικός μιναρές με ένα χριστιανικό παρεκκλήσιο. Ο πέτρινος θρόνος της Βασίλισσας Μαρίας, που υπάρχει στους κήπους του παλατιού και αγναντεύει την ανοικτή θάλασσα, είναι σήμερα προσφιλές σημείο φωτογράφησης των επισκεπτών του ανακτόρου. Το δαιδαλώδες πάρκο του παλατιού απομιμείται το μυθικό λαβύρινθο της Κρήτης. Περίφημος είναι και ο Βοτανικός Κήπος του Μπάλτσικ, με 3.000 περίπου είδη φυτών, μια σπάνια συλλογή κάκτων και αιωνόβια άνω των 300 ετών δένδρα. Μετά θα επισκεφτούμε το Αλατζά Μοναστήρι, ένα Μοναστήρι του 5ου αιώνα λαξευμένο όλο, ακόμα και τα κελιά του μέσα στον βράχο. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού, μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για την καλοκαιρινή πρωτεύουσα της χώρας, την όμορφη πόλη της Βάρνας, θα δούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της Βάρνας για φαγητό και αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 13-06-2022   ΒΑΡΝΑ – ΠΥΡΓΟ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου. Μετά περιήγηση της πόλης του Πύργου, και στάση για καφέ στον πεζόδρομο. Συνεχίζοντας στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας φθάνουμε  στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη(Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των Aγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, και να γευματίσουμε στις ταβέρνες της. Αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 165 ΕΥΡΩ
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 120 ΕΥΡΩ
Παιδί έως 12 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς: 70 ΕΥΡΩ
Μονόκλινο: 210 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘LUNA’ (ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ) κατηγορίας 4 αστέρων

στην ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ σε δίκλινα δωμάτια.

• Τρία πρωινά σε μπουφέ.

• Τρία δείπνα μαζί με τα ποτά (Μπύρα και Κρασί) σε μπουφέ.

• Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.

• Την ημερησία εκδρομή στην Κωνστάντζα.

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο και Ανάκτορα Μπάλτσικ.

•Μεσημεριανά γεύματα και φιλοδωρήματα.

• Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ SPA CENTER :

• Εσωτερική πισίνα

•Εξωτερική πισίνα

• Σάουνα

• Μασάζ

• Σαλόνι Ομορφιάς  

• Μπιλιάρδο

• Πίνγκ  πόνγκ

• Γυμναστήριο

Share.
Exit mobile version