Πέμπτη, 18 Απριλίου

Μια πρωτοβουλία από το Κέντρο «Ομιλώ» και το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με δωρεάν συμμετοχή

  Μια εξαίρετη πρωτοβουλία πάρθηκε από το Κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής, Ψυχοθεραπείας και σχολικής μελέτης «Ομιλώ», με επιστημονική υπεύθυνη την κα. Δήμητρα Εμμανουηλίδου, Λογοπεδικό- Λογοθεραπεύτρια.

  Σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και την Ελληνική Εταιρία Δυσλεξίας θα πραγματοποιηθεί το δωρεάν διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες & προβλήματα συμπεριφοράς».

  Το διαδικτυακό σεμινάριο που απευθύνεται σε γονείς, σε παιδαγωγούς, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 11:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

  Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Δρ. Ελένη Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας.

  Το Κέντρο «Ομιλώ», στο όποιο παρέχονται, επίσης, υπηρεσίες συμβουλευτικής, παιδοψυχίατρου και σχολικής μελέτης παιδιών, δραστηριοποιείται στην Ξάνθη, και στεγάζεται στην οδό Γεωρ. Σταύρου 14-16. Στελεχώνεται από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων και προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

  Η διοργάνωση του σεμιναρίου γίνεται από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, η προεγγραφή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη και πραγματοποιείται στο diepistimoniko.gr.

Share.
Exit mobile version