Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου

  Στην τριακοστή εθελοντική αιμοδοσία του έτους και 6η αιμοδοσία μνήμης των Ποντίων Απογόνων Προσφύγων, καλεί τους συμπολίτες/σες ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’, το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, από τις 09:00πμ έως και τις 14:00μμ, στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, απέναντι από το πάρκο των πεσόντων στην Πλατεία Ελευθερίας.

  Όπως επισημαίνει ο σύλλογος:’ Μαζί με τη μεγάλη εορτή των Ισαποστόλων αυτοκρατόρων Κωνσταντίνου και Ελένης θυμόμαστε και την γενοκτονία των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών του Ποντιακού Ελληνισμού.

  Απευθύνουμε λοιπόν ένα ιδιαίτερο κάλεσμα όχι μόνο στους Ποντίους απογόνους των προσφύγων μας, αλλά και σε όσους διατηρούν ακόμη τη μνήμη τους από τις χαμένες αλλά όχι λησμονημένες μας πατρίδες (Θρακιώτες, Μικρασιάτες, Καππαδόκες κλπ)

  Τονίζουμε ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει κάποιες φορές το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στο Νοσοκομείο μας.

  Σας περιμένουμε λοιπόν να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση με την υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

  Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας όπως προβλέπουν οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι δεν έχει καθόλου σημασία αφού μπορούμε και πρέπει να αιμοδοτήσουμε.

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…’.

Share.
Exit mobile version