Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου

Το σπινθηροβόλο μικρό μιούζικαλ της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ταξιδεύει στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, για να γοητεύσει το κοινό με το χιούμορ, την ποιητική του φλέβα και την ανατρεπτική του διάθεση

  Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την υποστήριξη και του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει το μικρό μιούζικαλ της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», των Νίκου Κυπουργού και Θωμά Μοσχόπουλου, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, σε δύο πρωινές παραστάσεις, για σχολεία, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στις 10 και στις 12 το πρωί.

  Το έργο είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά» αλλά και αφιερωμένο, απροσδόκητα, στη μνήμη του Αμερικανού πρωτοπόρου Τζων Κέιτζ. Το «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» είναι μια συναρπαστική παραγωγή με άφθονο χιούμορ, ελκυστικές μελωδίες και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια που γράφτηκε το 1993. Η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Αμπαζή, τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός και το λιμπρέτο ο Θωμάς Μοσχόπουλος, ενώ την παράσταση πλαισιώνουν σημαντικοί συντελεστές.

  Την Τρίτη 10/5/2022 στις 12μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής από τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Νότη Χαραλαμπίδη και την Σύμβουλο του Περιφερειάρχη και Υπεύθυνη του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής Ζωή Κοσμίδου.

  Η είσοδος για την παράσταση είναι δωρεάν.

Share.
Exit mobile version