Πέμπτη, 13 Ιουνίου

  Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη (5 και 6-4-2022), σε περιοχές της Δράμας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

  Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τρίτης, σε επαρχιακή οδό της Δράμας (ύψος διασταύρωσης οικισμού Καλαμώνα), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αγροτικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

  Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

  Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

  Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και μία πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας. 

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας και Ιάσμου Ροδόπης.

Share.
Exit mobile version