Παρασκευή, 19 Απριλίου

  Στην Β΄ Φάση του 34ου Πανελλήνιου μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής προκρίθηκε ο Ξανθιώτης Μαθητής Ταξιάρχης Ευαγγελόπουλος του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης. Είναι ο μοναδικός μαθητής από τη Θράκη που πέτυχε αυτή τη διάκριση ενώ ο διαγωνισμός αυτός είναι ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτεί γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου.

  Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Fox Chapel Area High School, Pittsburgh, Pennsylvania, USA, με θέμα: Hacking Healthcare.

  Όπως έγινε γνωστό παράλληλα, η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, “εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον μαθητή της Β΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, Ταξιάρχη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος έλαβε μέρος και διακρίθηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό κατακτώντας την 4η από τις 5 θέσεις που βραβεύτηκαν.

  Θερμά επίσης συγχαρητήρια στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας” αναφέρει σχετικά ο Διευθυντής Χρήστος Ιωαννίδης.

Συγχαρητήριο μήνυμα από το STEM education

  “Το STEM Education στηρίζει έμπρακτα παιδιά με ιδιαίτερη κλίση στην Πληροφορική και τους δίνει τη δυνατότητα να εξασκήσουν περαιτέρω το ταλέντο τους, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα τμήματα προγραμματισμού και μελέτης προχωρημένων Αλγοριθμικών Δομών Δεδομένων.

  Μέσα από αυτή την ανάρτηση, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον μαθητή μας Ταξιάρχη Ευαγγελόπουλο, που προκρίθηκε στην Β΄ Φάση του 34ου Πανελλήνιου μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής” σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Share.
Exit mobile version