Πέμπτη, 13 Ιουνίου

  Συνελήφθη την 5-1-2022 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του δικύκλου βρέθηκε ένα (1) περίστροφο και (4) τέσσερα φυσίγγια. Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ποιμνιοστάσιο και στην οικία του βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα άνευ αδείας. Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, τέσσερα φυσίγγια και 2 κυνηγετικά όπλα.

Συλλήψεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

  Συνελήφθη την 6-1-2022 το πρωί, σε επαρχιακή οδό του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου ένας αλλοδαπός, διότι οδηγώντας  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

  Συνελήφθησαν την 7-1-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο  είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 29-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ  στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι ανωτέρω αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή, απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

  Συνελήφθη την 5-1-2022 το πρωί στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα στην Καβάλα διέρρηξε Ιερό Ναό, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του και στη συνέχεια εισήλθε σε οικία από ανασφάλιστη θύρα και αφαίρεσε χρήματα. Επιπλέον στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 ναρκωτικά δισκία.

Καβάλα: Προσπάθησε να διαρρήξει καφενείο, αλλά δεν τα κατάφερε

  Συνελήφθη την 5-1-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι επιχείρησε να διαρρήξει ένα καφενείο της πόλης, χωρίς να τα καταφέρει και ακολούθως διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, ενώ προ της επικείμενης σύλληψης απέρριψε στο έδαφος ένα διαρρηκτικό εργαλείο και έναν φακό, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Share.
Exit mobile version