Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • Με αρκετά βεβαρυμμένο το ιικό φορτίο το ποδαρικό στην Ξάνθη και σε ολόκληρη τη χώρα
  • Απίστευτος για ακόμη μία φορά ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ευφραιμίδης. Έφυγε από το γραφείο του χωρίς να περιμένει να κάνει έστω και μία τυπική εκδήλωση παραλαβής – παράδοσης με τον αντικαταστάτη του Κων/νο Κουρτίδη. Έντονες ήταν οι φήμες πως ακόμη και οι συνεργάτες του Ν. Ευφραιμίδη έλειπαν με αναρρωτική άδεια το πρωί της Δευτέρας
  • Αλλάζουν τα προεδρεία στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης

Με αρκετά βεβαρυμμένο το ιικό φορτίο το ποδαρικό στην Ξάνθη και σε ολόκληρη τη χώρα

  Η χαλαρότητα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έδωσε μία πρώτη εικόνα αύξησης των κρουσμάτων στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τη δημοσίευση την οποία πραγματοποιήσαμε εχθές το μεσημέρι μέσα από to fonitisxanthis.gr, στα 524 rapid test που διενεργήθηκαν στο Αμφιθέατρο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, 98 βγήκαν θετικά, κάτι το οποίο μάλλον για «καμπάνα» μας κάνει παρά για «καμπανάκι».

  Η προσοχή όλων μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη τις επόμενες ημέρες και η τήρηση των μέτρων απαραίτητη, μιας και σύμφωνα με τους επιστήμονες η μετάλλαξη «Δέλτα» δεν μας έχει εγκαταλείψει οριστικά αλλά βρίσκεται σε έξαρση, κάτι που δημιουργεί τρομακτικά σενάρια αν σκεφθεί κανείς το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που συνυπάρξει με την «Όμικρον», στον ανθρώπινο οργανισμό.

  Καλό θα είναι να αφήσουμε στην άκρη τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς και να περιορίσουμε ακόμη και τις εξόδους μας αυτές τις ημέρες με στόχο να μπορέσουμε να κατευνάσουμε τον καλπασμό της πανδημίας σε μια περιοχή όπως η Ξάνθη, που κατά την προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με τα όσα έχω ζήσει αυτά τα δύο χρόνια, πέρασε πολύ δύσκολα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Fonitisxanthis.gr


Απίστευτος για ακόμη μία φορά ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ευφραιμίδης. Έφυγε από το γραφείο του χωρίς να περιμένει να κάνει έστω και μία τυπική εκδήλωση παραλαβής – παράδοσης με τον αντικαταστάτη του Κων/νο Κουρτίδη. Έντονες ήταν οι φήμες πως ακόμη και οι συνεργάτες του Ν. Ευφραιμίδη έλειπαν με αναρρωτική άδεια το πρωί της Δευτέρας

  Για τον Νίκο Ευφραιμίδη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, μιας και γι’ αυτόν έχει μιλήσει ο ίδιος του με πράξεις. Το αν έχει ανύπαρκτο έργο ή όχι σίγουρα θα μπορούσαμε να το κρίνουμε εφόσον πραγματοποιούσε και κάποια εκδήλωση στην οποία και θα το παρουσίαζε.

  Το ότι θα έφευγε από το γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης χωρίς να πραγματοποιήσει ούτε μια απλή, λιτή τελετή παραλαβής – παράδοσης με τον αντικαταστάτη του Κων/νο Κουρτίδη για εμάς ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Όμως για αρκετούς δεν ήταν και γι’ αυτό δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις.

  Έντονη όμως ήταν και η φημολογία πως οι στενοί συνεργάτες που είχε επιλέξει ο Ν. Ευφραιμίδης κατά τη διάρκεια της θητείας του, απουσίαζαν το πρωί της Δευτέρας με αναρρωτική άδεια, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

  Όσον αφορά την ανάληψη καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρτίδη, σίγουρα θα ήταν παράλογο να βγει κάποιος σήμερα και να τον κρίνει, μιας και σε 24 μόνο ώρες κανείς δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό έργο.

  Θεωρούμε ότι όντως θα πρέπει η κοινωνία να είναι αυστηρή με τους αυτοδιοικητικούς αφού όμως πρώτα ολοκληρώσουν τη θητεία τους και όχι με την ανάληψη των καθηκόντων τους, κάτι το οποίο θα πράξουμε και εμείς αντίστοιχα με τον κ. Κουρτίδη.

Fonitisxanthis.gr


Αλλάζουν τα προεδρεία στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης

  Αλλαγές φέρνει, όπως εκ του νόμου προβλέπεται ο νέος χρόνος στα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης. Οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα συνεδριάσουν τα όργανα και θα κληθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ψηφίσουν τους ανθρώπους οι οποίοι θα προταθούν από τις παρατάξεις για τη θέση του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα των Δημοτικών Συμβουλίων. 

  Μέχρι στιγμής ακούγονται κάποια ονόματα για τα οποία βέβαια κρατούμε και κάποιες επιφυλάξεις και γι’ αυτό δεν τα αναφέρουμε, αλλά δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να προβούμε και στη δημοσιοποίησή τους, κι αυτό γιατί μπορεί αρκετοί να έχουν αποδεχθεί τις προτάσεις των παρατάξεών τους για να προταθούν, όμως υπάρχει ακόμη χρονικό περιθώριο στο οποίο πιθανότατα να δούμε και κάποιες αλλαγές.

Fonitisxanthis.gr

Share.
Exit mobile version